Maroon clown vs ocellaris
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 00:24
İkiside diğer türlere karşı barışçıldır.Ama 35 lt de bu değişir mi onu bilemem.
SAYGILAR...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 09:11
Maroon clownlar agresif baliklardir ayni tankta ayni turle bile yasatamayabilirsiniz kaldiki a.ocellaris ve maroon clown hic uyumlu burca sahip canlilar degildir..
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 17:34
Selamlar,
Ben dün Onur beyden bir clown aldım. Akvaryuma aktardıktan sonra gözlemlediğim benim clown yeni gelenden korkuyor, boy olarak biraz daha küçük direkt saldırı gözlemlemedim ancak sabah küçük olan sumpa zıplamıştı sizce nasıl sonuçlanır? Çift olabilirlermi gün içinde şirkette olduğum için gözlemleyemiyorum. Birde küçük olan yeni gelenden daha koyu bir turuncu renge sahip yeni gelen biraz daha açık bu normalmidir?
Teşekkürler
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 17:40
Hakan cım balığı çabuk satılsın ,rengi göz alsın diye boyadım.
Şaka bir yana kavga olmadığına sevindim ama sumpa atlamada pek iyi bir işaret değil. Senin balıkda bendeyken delikten sumpa kaçmıştı. Bayağıda dayak yedi demek ki dayak atmayıda öğrenmiş olmalı. Şu atlama yerini kapa birkaç gün fazla ışık açma. Benim bildiğim öneriler budur. Ustalar gelip son noktayı koyar.
Bu arada sendeki iki türde aynı cins. Clown değiller. İkiside true percula.
Saygılarımla
percula 2007-06-08 17:41:55
Şaka bir yana kavga olmadığına sevindim ama sumpa atlamada pek iyi bir işaret değil. Senin balıkda bendeyken delikten sumpa kaçmıştı. Bayağıda dayak yedi demek ki dayak atmayıda öğrenmiş olmalı. Şu atlama yerini kapa birkaç gün fazla ışık açma. Benim bildiğim öneriler budur. Ustalar gelip son noktayı koyar.
Bu arada sendeki iki türde aynı cins. Clown değiller. İkiside true percula.
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 19:17
Perculalar kavga etmez,geçeler anemon olmadığı için su seviyesinde uyurlar eğer çıkış borusu açıksa sumpa düşerler,çıkış borusu açık olmasın balıklar düşmeyecek şekilde koruyucusu olsum
davoud 2007-06-08 19:21:42