Manisalılar
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2009 11:22
Eee ne oldu toplanma işleri? Yeni bir organizasyonmu yapsak acaba? Ama adam gibi adam olanlar, sözünden caymayanlar konuşsun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2009 12:11
Ben aslen Aydınlıyım. 5 senedir Manisa'da yaşıyorum. Ama ne yazıkki anladığım kadarıyla Manisa'da akvaryum pek tutulmuyor. Şu mesaja bile kimse cevap yazmadığına göre. Manisa'da akvaryumculuk yok desem haksız sayılmam heralde.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 00:04
Selamlar Alper bey,
Manisa'nın neresindesiniz?Ben merkezde oturuyorum ve merkezde kendi aramızda kurduğumuz hobisel bi grup var.Merkezdeyseniz eğer(veya gelebiliyorsanız) sizinle tanışıp aramızda görmek isteriz.Evet,malesef Manisa'da ciddi olarak akvaryum hobisiyle ilgilenen çok az.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 22:42
Uygun bir günde buluşabiliriz.Yücel,Tolgahan(tolgahantunc),Ethem(arukas) ile buluşabildik sadece.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 22:46
Arkadaşlar bende Manisa`da bir hafta kaldım , pek gezemedim .. Sadece şehir merkezindeydim ve daral geçirdim.. Sonrası Kuşadası cennet gibi geldi.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2009 23:47
Bence Manisa'nın tek eksiği deniz.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 00:58
[QUOTE=imbellis]Selamlar Alper bey,
Yücel bey bravo manisada böyle bir grup kurmuşsunuz sizi tebrik ediyorum ama size katılmıyorum nüfus - hobici - esnaf yüzdeleri oldukça yüksek tabi bu benim kanaatim Manisada akvaryum hobisi ile ilgilenen herkezi mekanımıza getirip gruba dahil edebilirsiniz tabi hobisel
Manisa'nın neresindesiniz?Ben merkezde oturuyorum ve merkezde kendi aramızda kurduğumuz hobisel bi grup var.Merkezdeyseniz eğer(veya gelebiliyorsanız) sizinle tanışıp aramızda görmek isteriz.Evet,malesef Manisa'da ciddi olarak akvaryum hobisiyle ilgilenen çok az.
[/QUOTE]Yücel bey bravo manisada böyle bir grup kurmuşsunuz sizi tebrik ediyorum ama size katılmıyorum nüfus - hobici - esnaf yüzdeleri oldukça yüksek tabi bu benim kanaatim Manisada akvaryum hobisi ile ilgilenen herkezi mekanımıza getirip gruba dahil edebilirsiniz tabi hobisel
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 22:33
Mrb bende Manisalıyım ama Ankara'da okuyorum. Temmuz ayında sanırım Manisa'da olacağım. Eğer uygun olursa temmuz ayında Manisalı hemşerilerimle tanışmak isterim.