Malawinin Aslanı Cynotilapia Lions Cove
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 19:07
Emin abi;
Hayırlı olsun,inşallah bol bol yavru alırsın.
İlerleyen zamanlarda kendilerini ve renklerini daha güzel sergileyeceklerdir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 15:38
Abi gerçektende harika bir tür,çok hoşuma gitti.Maşallah ı var balıkların,nazar değmez inşallah.Bende yavrularından nasiplenirim artık
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 18:29
İyi dilekler için teşekürler... Özge bey bu balığı www.canlıbitki.com dan aldım ilk sayfada belirtmiştim... inşallah sizede nasip olur beslemek gerçekden Fotoğraflardan daha güzel...
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 18:39
Emin abi, harika bir tür edinmişsin. Valla bu hızla sanırım malawi gölünü evine taşıyacaksın...
Sanırım bu balıkların yavrularını edinme listesi oluşturulmaya başlandı. İlk sıraya beni yazarsan sevinirim...
Tebrikler,
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 18:53
Ankara da ocak başındaki hararetli malawi sohbeti bu türe olan ilginizi açıkça belli ediyordu. Hayırlı olsun, güzel balık. Sağlıklı bir şekilde beslersiniz umarım.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 13:28
Emin Bey balıkların maşallahı var tebrik ederim.Yanlız ilk resim çok fuulu çıkmış balığın güzelliğini kapatmış bilginiz olsun .Tekrar tebrikler. nikoncu_85 2009-02-09 13:58:26
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 13:29
Teşekür ederim, Biraz net değil farkındayım ama hep üstlerde geziyo kerata yakalayamıyorum.... Zaten net olsaydı yarışmalık olurdu.. Emin_Paşa 2008-12-31 13:31:44
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 13:34
Emin bey elinizde daha güzel fotoğraflar olduğunu biliyorum.Korkmayın nazar değmez.Aksine siz bu güzelliği sakladığınız sürece benim nazarım değecek