Malawilerimde Ne Sorun Var ?

SammetVarliÇevrim Dışı

İl: Içel
SammetVarliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2015 17:01
Merhabalar arkadaşlar tankımda sp,afra hara ve yunus var etçil yemden etçil-otçul karışık vermeye başladım sp ve afraların karnı şişiyor ve otçul yemlerin hepsini yemiyorlar ne yapmalıyım .[EDIT]SammetVarli,2015-08-26 21:21:56[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

umitmusluÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Tekirdag
umitmusluÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2015 22:41
Önceden ve şimdi verdiğiniz yemlerin markalarını yazıp bir de karnı şiş dediğiniz balıkların fotoğrafını koyabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

mesutokÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
İl: Istanbul
mesutokÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2015 08:44
Ne kadar bir akvaryumda besliyorsunuz, ne kadar sürede filtre bakımı yapıyorsunuz? Ne kadar sürede bir ve ne kadar su çekiyorsunuz akvaryumlarından, kaçtane balık var, birde şu aşağıdaki linkteki hastalıklar bölümünden "dropsy-bloat" başlığı altındaki resimleri linki inceleyin bakalım.

[URL]http://www.akvaryum.com/Forum/tedavi_edilebilmis_baliklar_ve_tedavi_yontemleri_k785798.asp[/URL]

Beğenenler: [T]177086,SammetVarli[/T]

SammetVarliÇevrim Dışı

İl: Içel
SammetVarliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2015 14:36
Abiler sağolun balıkçıya da sordum bitkisel yeme alışık olmadığındandır takip et gün sonunda düzeliyorsa sıkıntı yok dedi takip ettim bi sorun yok şimdilik .

[QUOTE=mesutok]Ne kadar bir akvaryumda besliyorsunuz, ne kadar sürede filtre bakımı yapıyorsunuz? Ne kadar sürede bir ve ne kadar su çekiyorsunuz akvaryumlarından, kaçtane balık var, birde şu aşağıdaki linkteki hastalıklar bölümünden "dropsy-bloat" başlığı altındaki resimleri linki inceleyin bakalım.

[URL]http://www.akvaryum.com/Forum/tedavi_edilebilmis_baliklar_ve_tedavi_yontemleri_k785798.asp[/URL][/QUOTE]

Abi 130 lt akvaryumda 3-4-5-8-10 cm yakın yaklaşık 18 balık var o linkteki gibi değil baktım sağol . uygun mu akvaryum balıklara sence . 2 haftada % 30 su çekiyorum. su çekerken iç filtreyi de temizliyorum .dış fıltre yok zaten

[EDIT]SammetVarli,2015-08-27 14:43:28[/EDIT]