Malawilerim ! Güncel Foto Sayfa 2 ,,Yeni Dekor
Kapasite (litre):170
Canlılar:Sarı prenses 8 adet yavru 3 tanesinin erkek oldugunu tahmın ediyorum,2 adet demasoni eş.2 adet dişi demasoni daha alacagım.Birde vatoz gelecek bu hafta sonu 1-2 saat sonra yani :)
Malzemeler:Sera 275 hava motoru,jebo 825 dış filtre,roxin 100w ısıtıcı,25 cm hava taşı,Silis kum ( en incesi )
Akvaryum Bakımı:Her hafta sonu az miktarda su değişimi yada eklentisi ( az önce 4 lt taze dinlenmiş su ekledim)
Kullanılan Yemler:Açık yem almıştım adını bilemiyorum :) kırmızı ufak tanecikli
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu
Yapılacaklar : Bol miktarda beyaz yuvarlak kaya alınacak.Pembe florasan değişilip düz beyaz olacak T5.Siyah arka fon olacak oda bugun inş.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
3 tür var şuan demasonilerin yanına 2 dişi daha alacağım ıcemanın yanına da 2 dişi alacagım 3 tür sorun olacagını sanmıyorum yinede ilerde büyüdüklerinde tek tür yada 2 türe geçebilirim.Teşekkürler :)
Up up
Kaya düzenlemesi ve günışığı bir aydınlatma ile seyir zevkini artrabilirsiniz. Genel anlamda gayet güzel ve başarılı bir akvaryum.
Demasonilere dişi takviyesi ile sarı prenses- demasoni ikilisi daha sağlıklı olur.
Sağlıklı balıklar dilerim.
Önümüz kış akvaryumunuza kapak yaptırmanız daha iyi olacaktır. Bir nebzede olsa ısıtıcıya faydası olabilir.. Göründüğüne göre buhar camı da yok kapak yaptırmasanız bile buhar camı takabilirsiniz.