malawi ve brichardi
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2006 23:48
Konulabilir ama tavsiye etmem, aynı bölge balığı değiller sonuçta. Birde malawilerinizin hangi türler olduğuda çok önemli.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2006 23:54
Her türlü uzun kuyruk malawilerin iştahını kabartıyor, bricardiyi rahat bırkacaklarını sanmıyorum,kolay gelsin...
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2006 00:13
[QUOTE=Ramirezi] Her türlü uzun kuyruk malawilerin iştahını kabartıyor, bricardiyi rahat bırkacaklarını sanmıyorum,kolay gelsin...[/QUOTE]
Bence tam tersi Brichardi Malavilerin ağzını yüzünü kıracaktır.
tolgao2000 2006-12-17 0:13:59
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2006 00:46
Türleri bilmeden birşey söylemek güç, ancak Tolga Beye genel anlamda katılıyorum brichardiler kendilerinden çok daha büyük balıklara kafa tutabilirler.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2006 11:46
[QUOTE=tolgao2000] [QUOTE=Ramirezi] Her türlü uzun kuyruk malawilerin iştahını kabartıyor, bricardiyi rahat bırkacaklarını sanmıyorum,kolay gelsin...[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bricardilerin agresifliği, kendilerinden büyük balıklara kafa tutabilmeleri konusunda sizinle hem fikirim, fakat burada bariz bir boy farkı 4-5 cm.lik bricardiye karşı en büyüğü 13 cm. olan malawiler var. Türler belirtilmemiş ama büyük olanlar birde auratus,yaşayan kaya,venüstüs gibi balıklarsa vay bizim cesuryüreğin haline...
Saygılarımla...