Malawi Tankım..Düşünceleriniz..
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 22:41
Fotoğraf:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 22:53
Güzel bir akvaryum ancak taş sayısı az gibi geldi bunun dışında çok güzel bir akvaryumunuz var güle güle besleyin.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:12
Teşekkürler fazla dekor yapmayıp litreyi aktif kullanabilsinler istiyorum özellikle Yunus'lar için boş alan şart :)
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:16
Teşekkürler dipten pislikleri çeker diye o şekilde uzattım hortumunu fakat ek yeri çıkarmayı düşünüyorum görüntü olarakta pek hoş durmuyor..
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:20
Gayet hoş olmuş bence ancak taşları bir köşeye toplayıp sarı prenseslere oynayabilecekleri güzel bi alan yapılabilir benim düşüncem bir de hava motoru taşların arasından verilebilir güzel bir görüntü oluşacaktır onun dışında gayet başarılı sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:33
Makarna kaya kullanmanı tavsiye etmem heleki akvaryumda yunus varken. Balıklarını çizebilir. Derin çizikler yaralanmalara ve hatta balık kayıplarına yol açabilir. Tavsiyem keskin yüzeyleri olmayan kayalar kullanman.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:40
Ayda bir dip çekimi yetiyor su cam gibi :)
Dekor konusundaki tavsiyelerinizi dikkate alacağım,sivrilikler konusunda haklısınız şimdilik elimdekileri değerlendirdim bir süreliğine..
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:42
İsiklandirma olarak ne kullaniyorsunuz. Gayet guzel bi akvaryum
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 23:53
Teşekkürler,60 cm. beyaz ışık,80 cm. mavi ışık mevcut şu an Yunus ve Ahli'nin maviliğini en güzel şekilde gösterebilmek için mavi yi biraz baskın yaptım :)
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 00:38
Ayda bir su değişimi bence az Yiğit Bey,tabi bu sizin kararınız ne de olsa.Kaya sayısı yeterli ve arka fon ile bütünleşmiş güzel duruyorlar.Sağlıklı büyütürsünüz inşallah.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 08:37
Tesekkurler Gokhan Bey zamanla arttirabilirim su degisimini baliklar buyudukce..