Malawi Tankım (Sp ve Iceman) En son resimler eklendi :)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 15:38
Fotoğraf:
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200 Lt
Canlılar:1 Erkek 3 Dişi Iceman + 3 adet yavru ıceman - 1 Erkek 3 Dişi Sarı Prenses
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:Haftada bir dip çekmi...
Kullanılan Yemler:Tetra Pro Algae - Sera Vipan
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Arkadaşlar yeni taşlar alana kadar bunları kullanıcam o yüzden taşların uyumsuzluğunu pas geçebilirsiniz :) O köşedeki de hamile kılıçkuyruk doğumunu bekliyorum canlıdoğuranlarım diğer akvaryumda...
Malawi_54 2012-03-28 19:53:17
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200 Lt
Canlılar:1 Erkek 3 Dişi Iceman + 3 adet yavru ıceman - 1 Erkek 3 Dişi Sarı Prenses
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:Haftada bir dip çekmi...
Kullanılan Yemler:Tetra Pro Algae - Sera Vipan
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Arkadaşlar yeni taşlar alana kadar bunları kullanıcam o yüzden taşların uyumsuzluğunu pas geçebilirsiniz :) O köşedeki de hamile kılıçkuyruk doğumunu bekliyorum canlıdoğuranlarım diğer akvaryumda...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 16:35
Balıklarınız hayırlı olsun yalnız birincisi taşları kuma gömün çünkü iceman inşaat balığıdır resmen sürekli kazarlar :) ikincisi taşlar çok biçimsiz ve her an düşecek durumdalar balıklarınız çok hareketli ve en ufak harekette kaçıştıklarını düşünürsek o taşlar çok sağlıksız olur.Bence birisi zarar görmeden düzenleyin.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 17:11
Teşekkürler yorumunuz için sağ tarafta ki en üstte duran taşı daha oturaklı bir şekilde yerşetirdim sanırım böle daha iyi oldu.Yarında 2 paket daha kum ilavesi yapıcam :)
Genel olarak taşları sağa ve sola koyarak geniş yüzme alanı bırakmak istedim bu dizilim iyi mi böyle?
Genel olarak taşları sağa ve sola koyarak geniş yüzme alanı bırakmak istedim bu dizilim iyi mi böyle?
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 23:36
Bu arka fonu ben de sipariş ettim beyaz silis kumla birlikte kullanılırsa daha bir bütünlük kazanacak gibi.alpino24 2012-03-27 23:44:24