Malawi Tankım (Güncel fotoğraflar sf.4)
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 02:18
Güle güle büyütürsünüzü inşallah yavruları...:) Baskın erkekte mükemmel duruyor :) Şov meraklısı Birde merak ettim kumunuz tam olarak kaç milimetre? 0.5 mi?
metal 2011-08-08 02:22:14
Bir soru daha...Yemlemeyi ellemi yapıyorsunuz yoksa otomatik yemleme ilemi? Ve balıkların diyetleri nasıl?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 21:43
[QUOTE=metal]Güle güle büyütürsünüzü inşallah yavruları...:) Baskın erkekte mükemmel duruyor :) Şov meraklısı Birde merak ettim kumunuz tam olarak kaç milimetre? 0.5 mi?
Bir soru daha...Yemlemeyi ellemi yapıyorsunuz yoksa otomatik yemleme ilemi? Ve balıkların diyetleri nasıl?
[/QUOTE]
Hamza Bey kusura bakmayın,bir süredir foruma giremedim yoğunluktan dolayı. Sizin mesajınızı da yeni gördüm, baya bir süre olmuş gerçi :)
Öncelikle teşekkür ederim. Kum 0,1 mm. silis kum. Yemlemeyi elle yapıyorum. Otomatik yemleme makinam var fakat alışkanlıktan olsa gerek hiç kullanmadım.
Kullandığım yemler ise şöyle; S.Granugreen,NLS Formula,Tetra Pro Vegetable,NLS Thera+A,Dainichi De Luxe.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 02:13
[QUOTE=Akın ESER]
Maşallah demasoni erkeginiz çok güzel. Yavrularda bir o kadar güzel.Sağlıkla büyütmeniz dileğiyle
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Akın Bey.
Yavrular büyüdü, yerlerini yeni yavrulara bıraktılar. Onlar palazlanıyor şimdi :)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 23:44
[QUOTE=İSTAVRİT]İyi günlerde beslemeniz dileğiyle,
Sağlıklı balıklar,
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Uğur Bey.
[QUOTE=erkan aktaş]Hocam tebrikler balıklarınız çok güzel resimdeki balık ise demasoninin farklı bir varyetesi olabilir mi çünkü üst dorsalında devam eden çizgiler yok gördüğüm kadarıyla [/QUOTE]
Teşekkür ederim Erkan Bey,
Değişik varyete olduğunu sanmıyorum. Üst dorsalda ki çizgiler alfa erkeğimde rengini verdiği zamanlarda pek belli olmuyor.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 13:03
Şu ana kadar gördüğüm en güzel demasoniler imkan olsa tankınızı yakından görmek isterdim. Tebrikler. Daha fazla fotoğraf eklerseniz memnun oluruz :)