Malawi Tankım 500 Lt
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 21:56
Akvaryumunuz ölçüleri itibariyle gayet güzel ama aydınlatma dekor konusunda biraz değişikliğe gitmelisiniz. Bunun yanında balıklarınızın mutlu olduklarından eminim.
Sağlıklı balıklar diliyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 22:12
Ne gibi bir değişiklik önerirsiniz?alpino24 2013-05-29 22:16:43
[QUOTE=aykutbilici82]Akvaryumunuz ölçüleri itibariyle gayet güzel ama aydınlatma dekor konusunda biraz değişikliğe gitmelisiniz. Bunun yanında balıklarınızın mutlu olduklarından eminim.
Sağlıklı balıklar diliyorum...[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 23:53
Dekoru tek tip taşlardan oluştur ursan daha güzel olur.Işık konusunda spot mu yoksa tasarruf lambası mı kullanıyorsun çok karanlık olmuş.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 00:10
Su içi Florasanlardan 1 tane var 25 cm eskı akvaryumumdan kalma Onu kullanıyorum Daha büyünü alacağım Taşlardan cok aradım ama bir türlü bulundugum semtte bulamadım en son Peysajdan buldum bunları[QUOTE=Engin ŞİMŞEK] Dekoru tek tip taşlardan oluştur ursan daha güzel olur.Işık konusunda spot mu yoksa tasarruf lambası mı kullanıyorsun çok karanlık olmuş. [/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 16:29
Akvaryumunuz bayağı büyük geldi :) Banada biraz karanlık gibi geldi.Yeni fotorafları bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 00:44
En kısa zamanda yeni Halini vede 600 Ltve 450 lt lik yeni kurulan ikola ve Yunus akvaryumunuda atıcam ama zemın için biraz endişem var tek[QUOTE=zazazazaza1230]Akvaryumunuz bayağı büyük geldi :) Banada biraz karanlık gibi geldi.Yeni fotorafları bekliyorum.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 11:41
Bu boyutta bir akvaryumla çok daha güzel şeyler yapabilirsiniz. sadece hayal gücünüzü biraz daha zorlayıp görselleri takip edebilirsiniz.