Malawi Tankı Kurulumu(400 Lt) 105 Gallon
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 02:18
Fotoğraf:
Kum yıkama işi gerçekten zahmetli yaa: *
Eski tankın suyunu boşaltıyoruz.
Ve yeni tankı arkadaşlarım itina ile yerine oturtuyorlar sağolsunlar:)
Bakmadan çalışan kardeşim Onur:P
Su dolumu başarı ile tamamlandı ve artık suyun kendine gelmesini bekliyoruz
Birand ve Volkan kardeşim demolarımın cinsiyetlerini belirliyorlar,sonuç:2e3d:)
Eski tankımıda yeni tankın alt kısmına koyduk inşallah bundan sonra onun görevi yavru büyütmek olucak.
Ve balıklarım yeni yuvalarına giriş yapmış bulunmaktalar:)
Selamlar;
35 litre,242litre derken sonunda hayalime kavuştum:)400Litre:)
Hikayenin kısaca özetini anlatmak gerekirse,bir akşam Ümit Akay kardeşimde toplantıdaydık muhabbet tabiki malum akvaryum:)
Onur,Volkan,Emre ve Ümit beni adeta doğal gazladılar: *Benimde gazı alasım varmış ki o gazla bir hafta kadar devam ettim.
Daha sonra bir akşam Birand kardeşime oturmaya gittik Onur,Volkan ve ben,muhabbet sohbet derken ziyaret bitti ve evlere dağılmak üzere dışarıya çıktık ne olduysa o anda oldu: *Birand kardeşim tanklarını yaptırdığı yerden benim isteğimle banada +1 olarak bir akvaryum siparişi daha verdi.Tabiki ben ordan eve uçarak gittim:)
Boyut (cm):132*60*50
Kapasite (litre):396
Canlılar:Lions cove,saulosi,demosoni
TEŞEKKÜRLER;
Kardeşim Volkan senin emeğini ne yapsam ödeyemem herşey için çok teşekkür ederim kardeşim.
Onurum sanada çok teşekkür ediyorum ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldun sağol kardeşim.
Ümit ve Emre kardeşlerim:)sizlerede teşekkürü bir borç bilirim çok emeğiniz geçti gerçekten.
Ve Birand kardeşim sana çok teşekkür ediyorum benim için aracı olup bu güzel akvaryumu bana yaptırmakta yardımcı olduğun için ve ayrıca kurulumda evime ilk kez teşrif ettiğin için:P
Veee bukadar diyorum umarım beğenirsiniz maşallahı eksik etmeyelim:)
SAYGILAR...
Kum yıkama işi gerçekten zahmetli yaa: *
Eski tankın suyunu boşaltıyoruz.
Ve yeni tankı arkadaşlarım itina ile yerine oturtuyorlar sağolsunlar:)
Bakmadan çalışan kardeşim Onur:P
Su dolumu başarı ile tamamlandı ve artık suyun kendine gelmesini bekliyoruz
Birand ve Volkan kardeşim demolarımın cinsiyetlerini belirliyorlar,sonuç:2e3d:)
Eski tankımıda yeni tankın alt kısmına koyduk inşallah bundan sonra onun görevi yavru büyütmek olucak.
Ve balıklarım yeni yuvalarına giriş yapmış bulunmaktalar:)
Selamlar;
35 litre,242litre derken sonunda hayalime kavuştum:)400Litre:)
Hikayenin kısaca özetini anlatmak gerekirse,bir akşam Ümit Akay kardeşimde toplantıdaydık muhabbet tabiki malum akvaryum:)
Onur,Volkan,Emre ve Ümit beni adeta doğal gazladılar: *Benimde gazı alasım varmış ki o gazla bir hafta kadar devam ettim.
Daha sonra bir akşam Birand kardeşime oturmaya gittik Onur,Volkan ve ben,muhabbet sohbet derken ziyaret bitti ve evlere dağılmak üzere dışarıya çıktık ne olduysa o anda oldu: *Birand kardeşim tanklarını yaptırdığı yerden benim isteğimle banada +1 olarak bir akvaryum siparişi daha verdi.Tabiki ben ordan eve uçarak gittim:)
Boyut (cm):132*60*50
Kapasite (litre):396
Canlılar:Lions cove,saulosi,demosoni
TEŞEKKÜRLER;
Kardeşim Volkan senin emeğini ne yapsam ödeyemem herşey için çok teşekkür ederim kardeşim.
Onurum sanada çok teşekkür ediyorum ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldun sağol kardeşim.
Ümit ve Emre kardeşlerim:)sizlerede teşekkürü bir borç bilirim çok emeğiniz geçti gerçekten.
Ve Birand kardeşim sana çok teşekkür ediyorum benim için aracı olup bu güzel akvaryumu bana yaptırmakta yardımcı olduğun için ve ayrıca kurulumda evime ilk kez teşrif ettiğin için:P
Veee bukadar diyorum umarım beğenirsiniz maşallahı eksik etmeyelim:)
SAYGILAR...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 08:47
Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah sağlıklı balıklar yalnız 400 litreye o dış filtre tam takım yetermi bilmiyorum demir sehpanında biraz yüksek olması sıkıntılı debiyi düşürecektir büyük ihtimal.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 08:58
İzmir tayfası olduğu gibi serferber olmuş senin için tebrik ederim.
Fakat bu tarz aktivitelerde bende yer almak isterim Onur bey size duyurulur.
Şaka bir yana Onur ve Birand yakından tanıdığım sevdiğim arkadaşlardır İzmir li hobicilere katkılarını anlatmakla bitmez. Umarım çok daha iyi işlere imza atarlar.
Akvaryumunuza söylenecek pek bir şey yok Onur ve Ümit işin içindeyse korkmayın. İleri tarihlerde çok daha iyi çekimlerini bekliyoruz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 09:02
Yeni tankınız hayırlı olsun Hakan Bey.Balıklarınız bu tankta fazlasıyla rahatlayacaklardır.Mustafa beyinde söylediğine katılıyorum.Kullanılan malzemeleri yazmamışsınız,yanlış görmediysem jebo 839 veya 829 dış filtre kullanıyorsunuz,umarım yeteri kadar temizlikte işinizi görür.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 15:18
[QUOTE=izmirli81]Yeni tankınız hayırlı olsun Hakan Bey.Balıklarınız bu tankta fazlasıyla rahatlayacaklardır.Mustafa beyinde söylediğine katılıyorum.Kullanılan malzemeleri yazmamışsınız,yanlış görmediysem jebo 839 veya 829 dış filtre kullanıyorsunuz,umarım yeteri kadar temizlikte işinizi görür.[/QUOTE]
Evet jebo 838 kullanıyorum.Kullanılan malzemeleride en kısa zamanda ekleyeceğim.
Evet jebo 838 kullanıyorum.Kullanılan malzemeleride en kısa zamanda ekleyeceğim.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 15:43
Tebrikler güzel bir akvaryumdan daha da güzel bir akvaryuma geçiş yapmışsınız, şahsi düşüncem biraz daha kayalık olsa daha da güzel bir görsellik olabilirdi diye düşünüyorum. Yeni fotoğraflar bekliyoruz en kısa zamanda. Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 16:19
[QUOTE=hayvansever1234]Tebrik ederim akvaryum ve balıklar şahane.Arka fon düşünmüyor musunuz?[/QUOTE]
Teşekkürler,şu an için düşünmüyorum ama ilerde degişik bir şey yapabilirim
Teşekkürler,şu an için düşünmüyorum ama ilerde degişik bir şey yapabilirim