Malawi Tankı Dekorasyon?
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 00:00
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180051/5_image.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180051/4_image.jpg[/IMG]
Selam arkadaşlar sizce dekorasyon nasıl olmuş bi eksiğim varmı olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler
Selam arkadaşlar sizce dekorasyon nasıl olmuş bi eksiğim varmı olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler
Beğenenler: [T]180736,hulusi[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 07:59
Selamlar Fatih kardeşim
Ellerine sağlık çok güzel olmuş[:iyi:] [:nazar:][:iyi:]Balıkların türleri biraz karışık Onuda düzenlersen çok daha güzel olacak.Saygılar.
Beğenenler: [T]180051,fthdry[/T]
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 09:19
Ben 25 litlerik bir akvaryumda 6 japon (küçük ve büyümüyolar)(baya küçük bazıları en büyük 6 cm kadar) 3 çöpçü besliom bir filtre ve diptede taşlar var(küçük kum gibi olan yapay taşlardan renkli japonların ve çöpçülerin hava motoruna zaten ihtiyacı yok ) gayet mutlu ve hareketliler sizce akvaryumum standartlara uygun mu (dekarasyon eklemedim çünkü balıklar nedense çok mutsuz ve hareketsiz oldu ekleyince)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 10:30
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar Fatih kardeşim
Ellerine sağlık çok güzel olmuş[:iyi:] [:nazar:][:iyi:]Balıkların türleri biraz karışık Onuda düzenlersen çok daha güzel olacak.Saygılar.
[/QUOTE]
Yeni başladım hobiye akvaryumcunun kandırışına geldim evet çok karmaşık oldu bende rahatsızım yavru alamıyorum ve mp 1 erkek 4 dişi istemiştimama sanırım 3 erkek var konuşucam değiştirmeye çalışçam sp mp ve demasoniye cevirmeyi düşünüyorum kısmet olursa
[QUOTE=K.PASALi]Kayaları gelişi güzel dizseniz çok daha güzel gözükeceğini düşünürüm. [/QUOTE]
Çok sıralı değil aslında kayalar baya bi karışık dizmeye çalıştım mağara oluşturdum 3 bölgede ayrı ayrı çünki mp heryeri sahipleniyor yoksa çok agresif akvaryumun sol tarafını kendine aldı resmen
Selamlar Fatih kardeşim
[/QUOTE]
Yeni başladım hobiye akvaryumcunun kandırışına geldim evet çok karmaşık oldu bende rahatsızım yavru alamıyorum ve mp 1 erkek 4 dişi istemiştimama sanırım 3 erkek var konuşucam değiştirmeye çalışçam sp mp ve demasoniye cevirmeyi düşünüyorum kısmet olursa
[QUOTE=K.PASALi]Kayaları gelişi güzel dizseniz çok daha güzel gözükeceğini düşünürüm. [/QUOTE]
Çok sıralı değil aslında kayalar baya bi karışık dizmeye çalıştım mağara oluşturdum 3 bölgede ayrı ayrı çünki mp heryeri sahipleniyor yoksa çok agresif akvaryumun sol tarafını kendine aldı resmen