Malawi, son fotolar!
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 14:13
Cok guzel bir akvaryum hazirlamisiniz, ellerinize saglik, ama o turler birbiri ile ciftlesebilir, bence disi sayilirini arttirip turleri korumaya yonelin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 17:54
[QUOTE=fossadeileoni]Cok guzel bir akvaryum hazirlamisiniz, ellerinize saglik, ama o turler birbiri ile ciftlesebilir, bence disi sayilirini arttirip turleri korumaya yonelin.
[/QUOTE]
Oncelekli tesekkur ederiyorum. Usisya, Ngara ve hueseri birbiri ile kolay kolay ciftleseceklerine inanmiyorum. Cunku 3 turun disileri birbirine hic ve hic benzemiyorlar. Eger yine de ciftlesirseler, bir problem olmaz. Cunku benim uretim planlarim yok.
Oncelekli tesekkur ederiyorum. Usisya, Ngara ve hueseri birbiri ile kolay kolay ciftleseceklerine inanmiyorum. Cunku 3 turun disileri birbirine hic ve hic benzemiyorlar. Eger yine de ciftlesirseler, bir problem olmaz. Cunku benim uretim planlarim yok.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 13:33
Sizlerle yeni fotolar paylasmak istiyorum.
Aulonacara stuartgranti 'Ntekete' F1
Aulonocara baenschi 'Nhkomo reef' F1
Copadichromis trewavasae 'Likoma'
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2012 09:49
Maşallah balıklarınız harika özellikle Red Caplarinize hasta oldum diyebilirim. Bu türü gerçekten edinmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak .
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 23:02
Dekorasyon muhteşem olmuş.Sanki ''Chilumba adası'' belgeseli izler gibi oldum.Tebrik ederim.