Malawi Kayalıkları
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 22:39
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 22:52
Su değişimi, bitki eklenmesi işi biraz kurtardı. Ancak 1 haftada 3 msobo yavrusu, 2 demasoni dişisi kaybettim.
Bugün tekrar su değişimi yapıp, iç filtreyi başka bir akvaryumdaki ile değiştirdim.
Yeterli büyüklükte akvaryumum olsa; tüm balıkları ona alacağım ama malesef.
Şu anda 3-4 balık hariç iyi görünüyorlar. Ama birkaç kayıp daha olursa; balıkları elden çıkarıp akvaryumu baştan kuracağım.
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 23:10
[QUOTE=Gürkan Hoca]Su değişimi, bitki eklenmesi işi biraz kurtardı. Ancak 1 haftada 3 msobo yavrusu, 2 demasoni dişisi kaybettim.
Bugün tekrar su değişimi yapıp, iç filtreyi başka bir akvaryumdaki ile değiştirdim.
Yeterli büyüklükte akvaryumum olsa; tüm balıkları ona alacağım ama malesef.
Şu anda 3-4 balık hariç iyi görünüyorlar. Ama birkaç kayıp daha olursa; balıkları elden çıkarıp akvaryumu baştan kuracağım.
[/QUOTE]
Geçmiş olsun Gürkan abi umarım düzeltirsin durumu kayıpsız.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 01:05
Gürkan abi geçmiş olsun, sen gerekli müdehaleleri yapmışsın. Bitkiler durumu kurtarır biraz sabret, ölenler nazarlık olsun..
Hakan abi senin yunusunda maaşallahı var Bence suyun dışına hiç çıkarma o içerde güzel duruyor
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 20:27
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 23:06
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 23:37
Bu türü daha önce besleyen veya beslemekte olan var mı aramızda ?
Nuada 2012-05-07 00:23:35
Bide bu balık calico değil mi ? Hibrit diye biliyordum.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 10:26
[QUOTE=Nuada]
[/QUOTE]
Şöyle renkli haplo türlerini büyük bir akvaryumda karışık beslemek isterdim Steveni taiwan arkada güzel durmuş
Hiç beslemedim ama şu türe benziyor abi http://www.akvaryum.com/champsochromis_caeruleus_(trout_cichlid)_tatlisur_3_4564.asp#ref
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 01:33
[QUOTE=cranberries]
[QUOTE=Nuada]
[/QUOTE]
Şöyle renkli haplo türlerini büyük bir akvaryumda karışık beslemek isterdim Steveni taiwan arkada güzel durmuş
Hiç beslemedim ama şu türe benziyor abi http://www.akvaryum.com/champsochromis_caeruleus_(trout_cichlid)_tatlisur_3_4564.asp#ref
[/QUOTE]
Evet Burak linkteki tür sanırım. Resimde sağ üstteki bunun dişisi oluyor. Likteki dişi ile aynı. Birde şu türü beslemek isterim. Böyle büyük avcı cichlidlere merak sardım :)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 03:55
Zamanında set yaptırcağıma büyük bir akvaryum yaptırmış olsaydım bende garanti böyle türlerden ama güzel renkli olanlarından bir karma yapmıştım Böyle türler için güzel büyük bir akvaryum lazım
Senin akvaryumun büyüğü bak hem sen ahlide severdin burda kralı var iceberg :d
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=0c4AgoU1BNc&feature=channel&list=UL[/VID]
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 04:34
Abi bu türlerden bir tanesinin senelerce hayalini kurdum ama sonunda besliyorum Benzer balıklardan hoşlanıyoruz lwanda, ngara , ahli ama iceberg olanı, albino değilde normal bir jacobfreibergi eureka ve bunlara ek olaran Copadichromis Trewavasae Lupingu (Mloto Ivory)
Bu türleride beslemeyi çok isterim Aslında bir işim olsa her ay en az bir türü getirtirim ama evde yatarak pek olmuyor :D