Malawi kayalığı perdelerini kapattı (son video 54)
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 15:58
Arkadaşlar çok teşekkürler hepinize..Bu arada hongilerde artık iyice renk almaya başladı.Bu tankın en afacan erkeklerinden biri(erkek galiba:)Yüzgeç kabartıp burda reis benim diyor adeta(O anı yakalayamadım ama).Mpangalar biraz toparlanıp boylanınca aralarında çok çatışma olmaz inşallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 16:00
İhsan Bey Mpangalarınız hayırlı olsun güle güle büyütün... Fotoğraf net değil ve balık boyuda 3 cm civarında olmasına rağmen kuyruğunun sarılığı bu boyda bile belli oluyor....
Emin_Paşa 2008-12-21 16:00:26
Daha net ve güzel Fotoğraflar bekliyoruz...
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 16:04
[QUOTE=Emin_Paşa]İhsan Bey Mpangalarınız hayırlı olsun güle güle büyütün... Fotoğraf net değil ve balık boyuda 3 cm civarında olmasına rağmen kuyruğunun sarılığı bu boyda bile belli oluyor....
[/QUOTE]
Ah abi valla makine biraz yakına girdimmi yakın objeler bulanık çıkıyor.Düzeltme özelliğide yok.Birinden ödünç bulabilirsem çekecem inşallahEvet Mpangalarda süper olcak inşallah.Teşekkürler..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 23:43
[QUOTE=Yunus Emre]
nesta 2008-12-21 23:55:54
Çok çok güzel.Maşallah Allah nazardan saklasın...
Acaba daha ince bir kum olsa(silis) sanki daha iyi duracak gibi..
[/QUOTE]
Silis kumda çok güzel ama midye kırığıda fon ve kayalarla iyi uyum sağladı.Belki ilerde bir değişiklik yaparım kumda.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 19:41
[QUOTE=seci]
Merhabalar.
akvaryumunuz çok güzel olmuş özelliklede kayalar.Yahu nereden buluyorsunuz bu kayaları?akvaryumum şuan boş sırf bu kayadan almak için kurmayı erteliyorum bana yardımcı olacak biri yokmu koskoca İzmit'te:)
[/QUOTE]
Sercan bey teşekkürler.Bunlar ağaç fosili kayalar.Bulursanız harika olur bencede.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 22:33
[QUOTE=Emin_Paşa]İhsan Bey Mpangalarınız hayırlı olsun güle güle büyütün... Fotoğraf net değil ve balık boyuda 3 cm civarında olmasına rağmen kuyruğunun sarılığı bu boyda bile belli oluyor....
nesta 2008-12-23 23:51:46
[/QUOTE]
Bu benim makinemle yakaladığım belkide en bakılır fotolar 2 afacan hongi, yeni gelen mpanga yavrusuna tankı gezdiriyor..
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 23:58
[QUOTE=nesta][QUOTE=Emin_Paşa]İhsan Bey Mpangalarınız hayırlı olsun güle güle büyütün... Fotoğraf net değil ve balık boyuda 3 cm civarında olmasına rağmen kuyruğunun sarılığı bu boyda bile belli oluyor....
[/QUOTE]
Bu benim makinemle yakaladığım belkide en bakılır fotolar 2 afacan hongi, yeni gelen mpanga yavrusuna tankı gezdiriyor..
[/QUOTE]
2 foto daha...
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 15:22
[QUOTE=nesta]Teşekkürler.Bende sizin gibi düşündüm Barış bey..Sağa ve sola dikmek için crinum thaianum cinsi soğanlı bitki sipariş ettim..[/QUOTE]
Crinum thaianum lar biraz gecikecek.Bende bu zaman diliminde bitki kumunu nasıl bir şeye koyacağımı düşünüyorum.Bitkinin soğanını midye kırığına ekmemek için saksı tarzı birşey arıyorum ama bulamadım.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 16:45
[QUOTE=Emin_Paşa]Fotoğraflar gittikce güzelleşiyor.... Mpangalarda cabası.. iyi bak torunlarıma...[/QUOTE]
Valla gözüm gibi bakıyorum torunlara Arkadaştan yeni bir makine getirdim, daha iyi resimler koyarım bir süre
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 17:21
Akvaryum ve balıklar harika.Bu balıkların büyüdüklerinde renklerini düşünemiyorum.İnşallah yavrularını da görürsünüz.
Saygılar,
Saygılar,