Malawi kayalığı perdelerini kapattı (son video 54)
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 14:25
İhsan Bey tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş.Ben her akvaryuma yorum yapmam,gerçekten yorum yapılacak bir akvaryum olmuş.böyle akvaryumlara bayılıyorum.Sade ve doğal olmuş.Tekrar tebrik ederim. Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 14:26
[QUOTE=nesta][QUOTE=Emin_Paşa]İhsan bey Hongiler nasıl uyum sağladımı.... Bir kaç resim eklerseniz görmek isterim....[/QUOTE]
Evet çok çabuk alıştılar..Sarılarlada çok iyi anlaşıyorlar şu ana kadar.Dün hafif bir şaşkınlıkları vardı ama bugün çevreyi didik didik araştırıyorlar.Makinem pek iyi değil ama bugün foto koyarım tabi..
[/QUOTE]
Yakına girince balıklar hiç korkmuyor ama ona rağmen makine yakın çekimde çok bulanık çekiyor.Şimdilik çabucak 2 foto çekmeye çalıştım.Akşam daha iyilerini çekmeye çalışacam.Makineyle biraz boğuşayım bakalım.
Fenada değil aslında
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 14:29
[QUOTE=iski64]İhsan Bey tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş.Ben her akvaryuma yorum yapmam,gerçekten yorum yapılacak bir akvaryum olmuş.böyle akvaryumlara bayılıyorum.Sade ve doğal olmuş.Tekrar tebrik ederim. Saygılar[/QUOTE]
İskender bey çok teşekkürler.Bu konuda forumun ve forumdaki birçok arkadaşın çok yardımını gördüm.Belirtmeden geçemeyeceğim.Çünkü 2 ay önce ne arkafondan ne midye kırığından v.b hiçbirşeyden haberim yoktu
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 15:08
Çok güzel bir akvaryum olmuş sağlıklı ve boy yavrulu balıklar beslersiniz inşallah.
TheBOSSMHA 2008-12-07 15:09:15
Bir şey sormak istiyorum. Dış filitrenin emiş borusunu fonun içine yerleştirmiştiniz, diğer ucunu nereye sakladınız.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 15:15
[QUOTE=TheBOSSMHA]Çok güzel bir akvaryum olmuş sağlıklı ve boy yavrulu balıklar beslersiniz inşallah.
nesta 2008-12-07 15:16:42
Bir şey sormak istiyorum. Dış filitrenin emiş borusunu fonun içine yerleştirmiştiniz, diğer ucunu nereye sakladınız.
[/QUOTE]
İlk önce teşekkür ederim.Dış filtrenin yağmurlama çıkış borusu resime göre arkafonun sol köşesinden ortasına kadar yatay bir şekilde uzanıyor.Oraya boru için yer yaptım sonrada görünmesin diye ön kısma ince ek kayalar yaptım.Resimde dikkat ederseniz o kısımlarda suda oynama ve hafif kabarcıklar var
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 22:25
Arka fon gerçekten güzel.Özellikle sol taraftaki kayalarla uyumu tam oturmuş.Hayırlı olsun.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 22:08
Hongilerin renkleri süper olacakBu iki yavru honginin arasındaki ton farkı birinin dişi diğerinin erkek olduğunumu gösteriyor acaba?
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 22:20
İhsan bey tebrik ederim gerçekten çok güzel olmuş akvaryumunuz hayran kaldım doğrusu yukarıda 2 ayda öğrendiğinizi söylemişsiniz çoğu şeyi doğrusu 2 aylık bi tecrübeye göre mükemmel bir akvaryum olmuş, inşallah sağlıklı şekilde büyütürsünüz balıklarınızı.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 22:34
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Gerçekten bu akvaryumu yapmamda forumun büyük payı var.Ama şimdi işim daha zor, çünkü içinde canlı var artık ve ben çok acemiyimForumdan yapmam gereken birçok şey öğrendim, ama daha çok eksiğim var ve bunları öğrenmek başka uygulamak başka tabi.İnşallah bir terslik yaşamadan balıklarımı büyütürüm.Tekrar teşekkürler..