Malawi Gölü Sualtı Fotağrafları
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 15:32
Vay be oraya gitmek isterdim gitseydimde kendi balıklarımı oraya salardım :D ordan balık alırdım alabildiğim kadar harika hayvanlar ya.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 15:52
[QUOTE=mikado_96]Vay be oraya gitmek isterdim gitseydimde kendi balıklarımı oraya salardım :D ordan balık alırdım alabildiğim kadar harika hayvanlar ya.[/QUOTE]
İşte tamda bu yüzden iyiki göl Afrika'da.Niyese hep bir müdahale etmek zorunda hissediyoruz kendimizi.Yok balıklarımı salardım, yok alabildiğim kadar balık alırdım.Bizler ilk önce elimizdeki balıklarımıza bir sahip çıkalım,gerektiği gibi besleyelim(!) gölü boşverin, hem gölün bizim müdahalemize ihtiyacımı varki.. Gerçekten bazen çok şakacı bir millet oluveriyoruz..!
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 18:15
Balıklar doğasında muazzam bi güzellikte oluyor...Gerçekten çok süper gözüküyorlar.
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 23:28
[QUOTE=staha]O ne öyle ya bayram günü sanki
garip geldi bana , hiç göle benzemiyor , yapay havuz gibi sankı [/QUOTE] Balıklar doğal ortamında hiç bir etki altında olmadığı için havuzda gibi..
garip geldi bana , hiç göle benzemiyor , yapay havuz gibi sankı [/QUOTE] Balıklar doğal ortamında hiç bir etki altında olmadığı için havuzda gibi..
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 21:07
Bu görüntüleri izledikçe, aslında bu güzelim canlıları 1 mt.lik akvaryumlar içine hapsettiğimizi düşünüyor ve hobiden soğuyorum ne yalan söyleyeyim. Şunlara bakın ne güzel özgürce yüzüyor istedikleri yere gidebiliyorlar. (Belki bazılarınız bana kızacak ama böyle hissettim maalesef)
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 00:32
[QUOTE=urukhrai]Bu görüntüleri izledikçe, aslında bu güzelim canlıları 1 mt.lik akvaryumlar içine hapsettiğimizi düşünüyor ve hobiden soğuyorum ne yalan söyleyeyim. Şunlara bakın ne güzel özgürce yüzüyor istedikleri yere gidebiliyorlar. (Belki bazılarınız bana kızacak ama böyle hissettim maalesef)[/QUOTE]
Balıkları doğal ortamından biz değil F0 balık ithalatcıları ayırıyor. Bizim beslemiş olduğumuz balıklar genellikle F0 değildir ve akvaryum ortamına göre büyüyüp gelişmişlerdir. Yani bu balıkları doğal ortamına şuan bıraksak bu kadar mutlu olacaklarını sanmıyorum...
Balıkları doğal ortamından biz değil F0 balık ithalatcıları ayırıyor. Bizim beslemiş olduğumuz balıklar genellikle F0 değildir ve akvaryum ortamına göre büyüyüp gelişmişlerdir. Yani bu balıkları doğal ortamına şuan bıraksak bu kadar mutlu olacaklarını sanmıyorum...