Malawi de Bir Adım Daha(Jalo Reef, Demasoni, S.P)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 18:00
İnşallah istediğiniz gibi olur, bende ilk olarak yosun olduğunu düşünmüştüm ama farklı birşey gibi geldiği için gözüme söyledim öyle diyorsanız öyledir Eğer dediğiniz gibise sorun yok ama debisinin yüksek olması balıkları rahatsız edebilceğini düşünüyorum sağa sola savrulmalar gibi. Ama temizliğe katkısı oluyordur illaki kısacası kendi zevkinize kalmış öyle söylüyeyim.
Vatoz konusunda bazılarının kafasındada sizinki gibi sorular var ama forumda malavilerle aynı boyutta olan vatozların yaşadığını çok gördüm, kaya tuzuna gelince gene kaya tuzu kullanan bir çok akvaristte vatoz mevcut vatozu rahatsız etmiycek dozda kullanırsanız sıkıntı olmaz ben oyumu vatozu dahil etmenizden yana kullanıyorum tabi gözlemleyerek 1 tane olmak kaydıyla olabilir bence hem sizde "Halbuki elimde 10 cm'ye yakın erkek cüce vatozum var :(" nerdeyse hatta belki malavilerle aynı boyutta. tür olarakta tam emin olmamakla beraber şu anki duruma göre söylüyorum elinizdeki türlere göre yani 1e 3d sp 1e 3d demasoni + 1vatoz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 19:29
O zaman vatozumu salma düşüncesine gireyim. Belki bir kaç tane daha leopar vatoz türü gibi alabilirim. :) Yorumları bekliyorum. :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir