Malawi Akvaryumuma Değerli Tür Tavsiyeleri
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 21:28
Merhaba arkadaşlar , ben eskiden ciklet besliyordum.Tekrar kurdum akvaryumumu şu an 2 sp, 1 yunus , 1 ahli, 1 borleyi var 5' er cm boylarında.Bir iki balık daha almayı düşünüyorum.Balıklarımla uyumlu olarak görünüşü güzel hangi türleri önerirsiniz acaba ? Kenyi ve taiwan reef var burda bir akvaryumcuda.Bursada yaşıyorum.Sizce bunları alsam balıklarımla uyum sorunu yaşarlar mı? Akvaryumum karma bir akvaryum tüm balıklarım erkek.Teşekkür ederim.Saygılar Radinant 2008-11-07 15:47:11
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 21:30
Merhaba;
Tankın ölçü ve ekipmanları hakkında detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 21:35
Tankım bayağı küçük 40 lt kadar. 5 kaya falan var birde tankta.Birde iç filtre 50 x 35 x 20 galiba akvaryum ölçüleri.40 lt kadar alıyor. Tankım küçük olduğundan birde küçük balıkları sevdigimden alacagım türlerin de 4-5 cmliklerini alıyorum hep .4-5 cm benim balıklarım Bir yardım ederseniz sevinirim. Radinant 2008-11-07 15:48:30
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 22:06
[QUOTE=Critter]Merhaba arkadaşlar. ben eskiden ciklet besliodum.tekrar kurdum akvaryumumu şu an 2 sp, 1 yunus , 1 ahli, 1 borleyi var 5' er cm boylarında. bir iki balık daha almayı düşünüyorum. balıklarımla uyumlu olarak görünüşü güzel hangi türleri önerirsiniz acaba ? kenyi ve taiwan reef var burda bi akvaryumcuda.bursada yaşıyorum. sizce bunları alsam balıklarımla uyum sorunu yaşarlar mı.akvaryumum karma bi akvaryum tüm balıklarım erkek. teşekkür ederim. saygılar [/QUOTE]
Mesut Bey bence akvaryumcunuzdaki stevenilerden 1 e-3 dişi alıp diğerlerini çıkarın (takasta kullanın).Zira yunus, ahli, kadango iri boyutlu malawilerdir.Gerçekte bu ebattaki bir tank için 1 çift kribensis veya brevis vb düşünmeniz daha doğru olacaktır.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 15:08
Bence bu büyüklükte bir akvaryumda canlıdoğuranlardan başka tür olmaz.Koyarsanızda o balıklara yazık edersiniz.
Sağlıklı hobiler...
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 22:07
40 litre bir akvaryumda o balıkları beslemenizi önermiyorum, balıklara eziyetten başka birşey değil. Arkadaşların dediği gibi canlıdoğuran türlere yönelebilirsin.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2008 03:47
Selamlar,
Akvaryumunuz cichlid beslemek için uygun değildir.Mükemmel bir bitkili betta akvaryumu olabilir.
Saygı ve sevgilerimle...
Akvaryumunuz cichlid beslemek için uygun değildir.Mükemmel bir bitkili betta akvaryumu olabilir.
Saygı ve sevgilerimle...