malawi akvaryumum (video eklendi )
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 21:16
Kapasite (litre):200 lt
Canlılar:16 adet paslı ciklet
Malzemeler: 10 kg 0,5 1mm mercan kırıgı kum 30 kg agac fosili kaya tetratec ex700 dıs filtre
Akvaryum Bakımı:haftada bir %20 su degişimi
Kullanılan Yemler: Sera flora Sera granugreen Sera wels chips Nls cichlid formula Tropical spirulina süper forte
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kullanmıyorum
Merhaba arkadaslar resimler biraz kötü oldu kusura bakmayın.Sizinle balıklarımı paylasmak istedim.Uzun zamandır bu hobiyle ugrasıyorum 1 ay önce 16 adet paslı ciklet yavrusu aldım içlerinden 1 erkek 5 dişi ayırıp kendime koloni yapmak istiyorum.İclerinden bir erkek kendini göstermeye basladı baska erkek cıkarmı derken bugünde bir dişinin agzında yumurta oldugunu fark ettim.Biraz sasırdım daha kücükler sanıyordum cinsiyet bile zor secilir derken bir dişi yumurta almış hayırlısı bakalım şimdi ne olacak....Sizlerin degerli görüşlerini bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 01:21
Akvaryumunuz hayırlı olsun,güzel bir dizaynı var.Şaşırmamak lazım bence benimde 4 cm'lik 2 Demasonimin ağzında yavru vardı ama sonuca ulaşamadan attılar yumutaları.Tek tür beslemek herzaman daha sağlıklı ama bu balıkların yanına demasoni yakışır.Ben 225 litrede 12 demasoni 12 Afra jalo reef besliyorum 4-5 cm arası gayet güzel bir görüntü ortaya çıkıyor.
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 10:33
Normalde cok hareketli balıklar yanlarına gittigimde camdan ayrılmazlar ama fotograf makinası gördüklerinde korkuyorlar.Aksam eve gidince videolarını cekerim
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 18:42
Arka fonu sade mavi yada siyah yapmayı düşünüyorum zaman olmadıgından reklamcılara gidip bakamadım ama ilk fırsatta degiştiricem
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 22:41
Tebrik Ederim Faruk Bey,
Ben tankınızı çok beğendim.Sanki arka fonu düz renk olarak değiştirseniz daha güzel olur.
Sağlıklı Balıklar Dilerim
Ben tankınızı çok beğendim.Sanki arka fonu düz renk olarak değiştirseniz daha güzel olur.
Sağlıklı Balıklar Dilerim
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 23:04
Tesekkürler arkadaslar..evet kayalar paslılarla aynı renk oldugu için balıklar cok belli olmuyor gibi ama aralarına demasoni koyarsam cok daha iyi olacak.arka fonuda tek renk yapıcam bu arada benim cocuk sagolsun balıkları strese sokmus o yüzden saklanıyorlar insallah cabuk toplarlar
Arkadaslar bu paslıların arasına mavi prenses koysam nasıl olur demasoni düşünüyorum ama mavi prenses de olabilirmi diye düşündüm
Arkadaslar bu paslıların arasına mavi prenses koysam nasıl olur demasoni düşünüyorum ama mavi prenses de olabilirmi diye düşündüm
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 00:14
[VID]http://www.izlesene.com/video/pasli-ciklet-malawi-akvaryumu/3788645[/VID]
Video paylastım arkadaslar umarım begenirsiniz.
esatfaruk 2011-07-15 00:16:33
Agzı dolu bir dişi var onu bu akvaryumda yakalamak biraz zor olacak taktikleri olan varmı acaba
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 02:01
Gerçekten güzel bir akvaryum, bence kaya seçimi ve dizaynı çok güzel olmuş sanki malawi gölünü andırıyor, ancak soldaki kaya biraz daha küçük olsa daha hoş olur gibi geliyor bana, birde kaya ebadının büyük olması suyun daha az olması demektir. Sağlıklı ve kayıpsız hobiler dilerim.
KESER 2011-07-15 02:03:54
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 13:26
Evet o kaya cok büyük bencede ama cıkartmak ta hiç icimden gelmiyor.Akvaryumun o kösesine led lerle tam o kayanın üstüne vuracak sekilde ısıklandırma yaptım sadece ora aydınlık oluyor akvaryumda diger yerler karanlık degişik bir havası var o yüzden cıkarak icimden gelmedi.Herkeze hayırlı kandiller