malawi akvaryumları tanıtım (buyrun)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2014 19:21
Selamın aleyküm hobici arkadaşlar...
emre05_1907 2014-05-16 21:11:12
3 akvaryumu sizlere sunuyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2014 15:40
Afra hara 2 erkek 6 dişi ve mpanga 1 erkek 1 dişi olanları 135 litreye koydum
2 erkek 9 dişi demasoni ve 1 erkek 2 dişi sarı prenses olanı 148 litreye koydum
En kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim
DEMASONİ SARI PRENSES AKVARYUMUM ( icemanlar ziyaretçi yakında gidecekler)
AFRA HARA GALLERİA REEF ERKEĞİM VE DİŞİLERİ & MPANGA
BU DA YAVRU TANKIM MPANGA DEMASONİ SARI PRENSES YAVRULARIM
Evet arkadaşlar gerisini sizlere bırakıyorum MAŞALLAHLARINIZI bekliyorum
Yoruma açığım her zaman şimdiden TEŞEKKÜRLER
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 11:54
Sizin yukarıda sorduğunuz ile yayınladığını resimler tamamen farklı.Madem siz türleri belirleyecektiniz neden böyle bir konu açma ihtiyacı duydunuz?
Belirtilen hacimlere göre seçimler hatalı olmuş.
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 14:25
[QUOTE=YYILDIZ51]Sizin yukarıda sorduğunuz ile yayınladığını resimler tamamen farklı.Madem siz türleri belirleyecektiniz neden böyle bir konu açma ihtiyacı duydunuz?
Belirtilen hacimlere göre seçimler hatalı olmuş.
[/QUOTE]7Balıklarımın baskın diğer erkekler tarafından renklerini verememeleri görselliğini kaybettiriyor
Ayrıca çiftleşmeyi bozuyorlar bu da erkeklerin birbirine daha sert olmasına sebep ve kavgalar kaçınılmaz
Akvaryumda huzur olmadıktan sonra beslemenin ne önemi kalıyor
Türleri nasıl koymam gerektiğine gelince beslenme şekilleri ve birbirleriyle olan anlaşmaları konusunda yardım almak istedim fakaf şunu gördüm ki ölen bir yavru balığımı sarı prenses demasoni tankıma attığımda ertesi gün hala dipte duruyordu.Afra mpanga tankına 3 cm olan bir balığı kendini kurtarmış olarak düşünüp attığımda hemen vurmaya başladıklarını gördüm. Kısacası denemeler yapıp bu sonuca vardım tabi buradaki gelen yanıtlar doğrultusunda hareket ettim ama sonuç yukarda belirttiklerim gibi olunca haliyle denemelere başvurdum ve bu sonuca ulaştım teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 14:30
Masallah güzel olmuş bol yavrulu günler.
alpino24 2014-05-17 13:17:56
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 19:26
[QUOTE=bykaosoguz25]Masallah güzel olmuş bol yavrulu günler.[/QUOTE]
Arkadaşlar bugün bir sarı prenses ve yeni getirdiğim afra hara galleria reef dişilerinden biri yumurta almış bulunuyor MAŞALLAHalpino24 2014-05-17 13:18:06
Teşekkürler
Arkadaşlar bugün bir sarı prenses ve yeni getirdiğim afra hara galleria reef dişilerinden biri yumurta almış bulunuyor MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 22:17
Masallah güzel de yumurta aldiginin farkina nazil variyorsunuz ben de yeni malawiye gectim de damizlik sari mavi prenses demasoni aldim da. Öğrenmek istiyorum.
alpino24 2014-05-17 13:17:35
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 22:25
[QUOTE=bykaosoguz25]Masallah güzel de yumurta aldiginin farkina nazil variyorsunuz ben de yeni malawiye gectim de damizlik sari mavi prenses demasoni aldim da. Öğrenmek istiyorum.[/QUOTE]
alpino24 2014-05-17 13:18:17
Ağzı şişik oluyor yem yemiyor ve sürekli ağız hareketleri yapıyor
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 22:53
Ağzina toprak falan aliyor mu dun erkekle yer yapiyorlardı topragi taslarin dibinden bosalttilar dun yem attigimda hava hepsini yiyen balik bugün yemiyor ama arada yerden toprak aliyor atiyor.
alpino24 2014-05-17 13:18:53
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 02:14
[QUOTE=bykaosoguz25]aAğzina toprak falan aliyor mu dun erkekle yer yapiyorlardı topragi taslarin dibinden bosalttilar dun yem attigimda hava hepsini yiyen balik bugün yemiyor ama arada yerden toprak aliyor atiyor.[/QUOTE]
alpino24 2014-05-17 13:19:07
Erkek balıklar kum kazıyorsa özellikle yarı karanlık bir bölgeyi kazıyorsa çiftleşmek için yer hazırlıyordur
Dişi balığın çene kısmı sarkmış vaziyette ise ağzına dışardan bakın isterseniz yumurtaları az da olsa görünüyor
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 08:02
Hmm çok tesekkur ederim.
alpino24 2014-05-17 13:19:16
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 14:55
Rica ederim