Malavilerim
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 11:38
Fotoğraf:
Canlılar:1e5d sarı prenses kolonisi 1 çift zebra 1e 5 d yunus 1 vatoz 1e 4d mpanga eklenecek
Malzemeler: iç filtre pipo filtre hava taşı hava motoru
Kullanılan Yemler:Gemma granül green sera babby fish vitaking sera granül green
Boyut (cm):80*50*40
Kapasite (litre):160
Canlılar:1e5d sarı prenses kolonisi 1 çift zebra 1e 5 d yunus 1 vatoz 1e 4d mpanga eklenecek
Malzemeler: iç filtre pipo filtre hava taşı hava motoru
Kullanılan Yemler:Gemma granül green sera babby fish vitaking sera granül green
Arkadaşlar ve abilerim 3 ay önce kurduğum 160 lt lik akvaryumumda yukarıda belirtilen canlıları beslemekteyim .Balıklarım mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedir .İnşallah Denizlide okuyan abim yarın kum ve kayalar getirecek kayalar gelince yeni resimler ekleyeceğim arka fonda mavi olarak değiştirilecek .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 11:52
Dediğin gibi kum kayalar ve arka fon değişince çok daha güzel bir akvaryum olacağına eminim. Balıkların da oldukça sağlıklı görünüyor.
oduncu 2011-06-03 11:54:07
Yalnız yunuslar sanki biraz daha fazla hacim istiyorlar diye biliyorum ben Bundan fazla bi büyüme bekleme bence bu akvaryumda yunuslardan.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 12:00
Biliyorum ama malesef yunus sevgim buna mecbur ediyor akvaryumum küçük olduğunu biliyorum 160 litre ama kayaları koyuncada akvaryumum güzel olacağına inanıyorum.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 13:01
Bence akvaryumunuza artık balık eklemeyin hatta balık sayısını azaltın. Hacim küçük. Ayrıca zebralar zarar verebilir diğerlerine bilginiz olsun. Saygılar
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 13:50
Ömer kardeş bence o zebraları çıkar akvaryumdan o mpangalarıda ekleme balıkların boyları şimdi küçük olabilir gerçi çok balık koycağın için gene balıkların yanık kalma riski var ama sen o balıkları koyma.Eğer yunuslarda ısrarlıysan tek tür yunus bak sarı prensesler o akvaryumu kayalar gelince yunuslara dar ederler.Birde fazla kayalık alan yapma yunuslara yüzecekleri kumluk alanda bırak.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 14:01
[QUOTE=[BAHA]]
[QUOTE=street]Ömer kardeş bence o zebraları çıkar akvaryumdan o mpangalarıda ekleme balıkların boyları şimdi küçük olabilir gerçi çok balık koycağın için gene balıkların yanık kalma riski var ama sen o balıkları koyma.Eğer yunuslarda ısrarlıysan tek tür yunus bak sarı prensesler o akvaryumu kayalar gelince yunuslara dar ederler.Birde fazla kayalık alan yapma yunuslara yüzecekleri kumluk alanda bırak.[/QUOTE]
Beklenen mpangalar geldi . 5 adet 2e 3d balıklar küçük olduğu için yavru akvaryumundalar 1 ay içinde ana tanka atacağım
Bence akvaryumunuza artık balık eklemeyin hatta balık sayısını azaltın. Hacim küçük. Ayrıca zebralar zarar verebilir diğerlerine bilginiz olsun. Saygılar
[/QUOTE]Zebraların tehlikeli olduğunu biliyorum ama bana doğum günü hediyesi olarak geldi
[QUOTE=street]Ömer kardeş bence o zebraları çıkar akvaryumdan o mpangalarıda ekleme balıkların boyları şimdi küçük olabilir gerçi çok balık koycağın için gene balıkların yanık kalma riski var ama sen o balıkları koyma.Eğer yunuslarda ısrarlıysan tek tür yunus bak sarı prensesler o akvaryumu kayalar gelince yunuslara dar ederler.Birde fazla kayalık alan yapma yunuslara yüzecekleri kumluk alanda bırak.[/QUOTE]
Tamam o zaman balık sayısını azaltırım
Beklenen mpangalar geldi . 5 adet 2e 3d balıklar küçük olduğu için yavru akvaryumundalar 1 ay içinde ana tanka atacağım
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 21:55
Ömercim akvaryumun gttikçe güzelleşecek Ömerin akvaryumun da 1e 5d sarı prenses 6 yunus 2 zebra var yavru akvaryumunda 5 mpanga var
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 08:01
Bugün abim denizliden geldi ve kayaları kumları almaya gideceğim orda güzel kayalar olduğunu duymuştum abimdende fazla getirmesini söylemiştim çünkü birazını Hüseyin BAYKARAYA namı diyar "nevsehirliye " vereceğim :DAkvarist_50 2011-06-04 12:50:52
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 08:22
Kum,kaya,fon değişiceğine göre akvaryum muhteşem olucak.Ama herkesin dediği gibi o zebraları çıkarırsanız o akvaryumun güzelliklerini ön plana alırsınız...
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 11:02
Bende inanıyorum akvaryumun güzel olacağına ama bir aksilik çıktı kayalar ve kumlar pazartesi gelecek :(
O zaman gelecek abim pazartesi fotolarını koyarım :D
O zaman gelecek abim pazartesi fotolarını koyarım :D
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 10:20
Taban duzenlemesinin ardından daha da guzel olacagına inanıyorum=)
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 10:40
İnşallah...