Makro Çekim Çene Kemiği (Sinarit Balığı)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 17:45
Bu fotoğrafları az önce çektim.. Açıklamasını daha sonra yapacağım...
Öncelikle sizlerden bu dişlerin neye ait olabileceği konusunda tahminler bekliyorum :)
(Sinarit balığına ait bir çene olduğunu aşağıdaki mesajlarda açıkladım...)
CaN_BaKıR 2010-07-29 18:53:54
(Sinarit balığına ait bir çene olduğunu aşağıdaki mesajlarda açıkladım...)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 17:54
Burnundaki çıkıntıdan dolayı gergedan diyeceğim. Ama gergedan Türkiye'de ne arar ? :)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 18:34
Bunu Bende Merak Ettim Etçil Bir Hayvan Ama Hangisi Gergedanın Öyle Dişleri Olmaz ve Gergedanın Çışıntısın Ağızının Hemen üstünde değildir Biraz Daha Geridedir.Bunu nereden buldunuz?Herhangir iş için toprağı kazarken mi buldunuz(vb.) ?Ona göre değerlendirme yapabiliriz.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 18:40
Arkadaşlar Niye Herkes Sallıyor Bunun Neresi Köpek Balığına Benziyor. Kardeş Şu Kemiğin Tam Olarak Yandan Çekilmiş Fotoğrafını Koyabilirmisin.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 18:50
[QUOTE=drcıvan]
Doğru tahmin.. Saroz körfezinde yakalanan bir Sinarit Balığı... Amcam yakalamış ve çene kemiğini kurutmuş... Bende görünce fotoğrafını çektim hemen... Köpek balığı da varmış ama onu birisine vermiş.. Buna da ben el koyarım artık :)
Bu arada arkadaşlar masa örtüsünü farketmiyorsunuz sanırım.. Gergedanla masa örtüsü desenlerini kıyaslayın bakalım. Sizce bu boyutlarda bir gergedan olabilir mi :))
Bu bence bir iri bir balığa ait tahminim iri bir sinağrit.
[/QUOTE]Doğru tahmin.. Saroz körfezinde yakalanan bir Sinarit Balığı... Amcam yakalamış ve çene kemiğini kurutmuş... Bende görünce fotoğrafını çektim hemen... Köpek balığı da varmış ama onu birisine vermiş.. Buna da ben el koyarım artık :)
Bu arada arkadaşlar masa örtüsünü farketmiyorsunuz sanırım.. Gergedanla masa örtüsü desenlerini kıyaslayın bakalım. Sizce bu boyutlarda bir gergedan olabilir mi :))