Maison Reef 'lerim ve Yeni Evleri(video eklendi)
Damızlık balıklarını dün akşam bana ulaştıran barmen07 nickli Murat beye teşekkür ederim. .
Fotoğraf:Var
Boyut (cm):150x50x65
Canlılar:1e 6d Maison Reef
Malzemeler:Tetratec ex1200 dış filtre,resun air 4000 hava motoru,300w ısıtıcı,30kg kum,kayaAkvaryum Bakımı:Haftada bir %30 su değişimi,dip çekimi
Kullanılan Yemler: Standart bilindik yemler
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=-JMYFfzt9E4[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Onun dışında akvaryum ebatları kum kaya seçiminiz çok güzel fakat kayayı biraz daha artırın derim.
Onun dışında akvaryum ebatları kum kaya seçiminiz çok güzel fakat kayayı biraz daha artırın derim.[/QUOTE]
bir kaç gün geçsin de bakalım bende düşünüyorum başka tür eklemeyi.
ben çok fazla karışık olmayan sade br akvaryum seviyorum ama kayayı arttırabilirim.
[QUOTE=babur alimov]Bende çok beğendim bu halini sıra geldi yavruları görmekte ve yeni eklenecek türleri görmekte. :D[/QUOTE]
inşallah oda olacak yakında
Fakat benim düşüncem biran önce o balığın yanına başka bir tür yada herhangi bir erkek eklemez sen yakın zamanda gösterişli duruşunu kaybedebilir bunun örneklerini ben yaşadım üstünlük sağlamak için kendini gösterip hatta havasını atabileceği bir erkek balığın girmesini öneririm şiddetle :D
Fakat benim düşüncem biran önce o balığın yanına başka bir tür yada herhangi bir erkek eklemez sen yakın zamanda gösterişli duruşunu kaybedebilir bunun örneklerini ben yaşadım üstünlük sağlamak için kendini gösterip hatta havasını atabileceği bir erkek balığın girmesini öneririm şiddetle :D[/QUOTE]
Evet eklemek lazım ama bak bulamadık daha
[QUOTE=kccihat] Akvaryumunuz cok şık fakat tasların arasına bende hava tası koymak istedim ama balıklarımı rahatsız edicegini düşündüm.[/QU
Hava motoru bozuluncaya kadar kullandım hiç bir sorun yoktu. Gayet iyiydi.