mağaralı arka fon
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2007 22:42
Linkini verdiğim sitede gezerken bulduğum arka fon ,çok hoşuma gitti ve sizinle paylaşmak istedim.Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2007 23:36
İlerde 300lt'lik bir Tank alırsam kesinlikle bunu yapıcam. Mukemmel olmuş. Biz kayaları yanlızca zemine koydugumuzda yeterince yuva tapamıyoruz ama bu sekilde hem balıkların yuvalarını secerken daha fazla secenegi var hem balıkların saklanmak için daha çok alanları kısacası mükemmel bir akvaryum yapmış kim yaptıysa paylaşım için çok teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2007 23:40
Bunlar Gördüğüm en güzel arka fonlar.Biz hala porselen kahve fincanlarıyla uğraşalımpaylaşım için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2007 17:24
İnanılmaz etkileyici bir görüntü olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
Yinede bir eksikliğinin olduğunu düşünüyorum.Yuva ağızlarının konumlandırılmasında bence hata yapılmış.Yuva içinde oluşacak pisliklerin yuva tabanına oturacağını ve sürekli olarak su kalitesini bozacağı kesin olan nitrat gibi bileşikleri suya tamponlayacağını düşünüyorum.Böyle bir çalışmada yuva içlerindeki su sirkülasyonunun yeterli ve gerekli seviyede tutulabilmesi için ciddi önlemler alınmalı.
Saygılar...
Yinede bir eksikliğinin olduğunu düşünüyorum.Yuva ağızlarının konumlandırılmasında bence hata yapılmış.Yuva içinde oluşacak pisliklerin yuva tabanına oturacağını ve sürekli olarak su kalitesini bozacağı kesin olan nitrat gibi bileşikleri suya tamponlayacağını düşünüyorum.Böyle bir çalışmada yuva içlerindeki su sirkülasyonunun yeterli ve gerekli seviyede tutulabilmesi için ciddi önlemler alınmalı.
Saygılar...