Made in USA
Size bir sorum olacak sizce bu sistem ne kadar işe yarar?
http://www.akdenizyildizi.com.tr/akvaryum.html
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryum resimlerinin pisi bitkili akvaryum, diğeri yapay dekorlu. Yosunu öldürürken bitkiyi de öldürmesin? O da bitki türü? Bir de bu kadar yosunlanmış bir akvaryumda bitkilerin üzerinde hatrı sayılır yosun olması gerekmez mi?
Akvaryum resimlerinin pisi bitkili akvaryum, diğeri yapay dekorlu. Yosunu öldürürken bitkiyi de öldürmesin? O da bitki türü? Bir de bu kadar yosunlanmış bir akvaryumda bitkilerin üzerinde hatrı sayılır yosun olması gerekmez mi?
[/QUOTE]Örnek veriyorum varsayalım bir sanayi atığı dökülen bir nehir var o atığı bu madde tamamen temizliyormuş ve hiç bir canlıyada zararı yokmuş oradaki temiz akvaryum bu maddeyi satan adamın kendi akvaryumuymuş abimin bir arkadaşı oluyor kendisi bende çok şaşırdım abim sana getirim mi dedi bende bilmiyorum araştıralım bi dedim hiç bir zararı yok kanıtlanmış dedi bende bilen birilerini arıyorum. Şimdi neden direk abinin arkadaşına sormadın diye soracak olursanız bir iş konuşması sırasında duydum bende bunları. ...
Bu site, kötü amaçlı yazılımın dağıtılmasına aracılık yapmaya devam ediyor mu?
90 günü aşkın süredir, akdenizyildizi.com.tr sitesinin hiçbir siteye kötü amaçlı yazılım bulaştırılmasına aracılık ettiği saptanmamıştır.
Bu sitede kötü amaçlı yazılım barındırılıyor mu?
Hayır, bu site 90 günü aşkın bir süredir kötü amaçlı yazılım barındırmamaktadır.
Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.
Zararlı bir site değil..