Lütfen araştıralım, okuyalım ve öğrenelim
Ben ilk potiğimi açmadan 2-3 hafta sadece siteyi araştırmış ve besliyeveğim türle ilgili neredeyse bütün yazıları okumuştum.
Mesela Ulvi bey var. Yazıları akvaryumumu kurarken ve balıklarıma bakarken çok fayda sağladı.
Lütfen arama butonunu kullanalım...d
[/QUOTE]
İşte bundan bahsediyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Size fazlasıyla katılıyorum araştırmadan aynı konu bir alt başlıkta olmasına rağmen yeni konu açılmasına karşıyım..
[QUOTE=icedearth]
Bir ayrı konuda formdaki moderatör arkadaşlar konumu sildi falan da filanda diye muhabbet oluyor. Şimdi soruyorum bu kadar çok konu kirliliği yapıpta formu kirleten mi, yoksa konuları silen arkadaşlarmı yanlış yapıyorlar?
Saygılar
[/QUOTE]
Fakat bu konuda katılamıyacağım malesef. Benimde bi konum silindi ve bu konu hakkında hiç bir araştırma yada konu yoktu. hiç bir uyarıda gelmedi yada silindiği için bir haber bile verilmedi. Konumsa şuydu sitede satış yapan bazı arkadaşlar neden bu kadar yüksek fiyat veriyolar onu merak etmiştim ve acaba ben mi fiyatları bilmiyorum diye konu hakkında bi bilgi istemiştim.. Fakat moderatörlerimiz sorgu sual olmadan yargılarını yapmışlar ve benim söylediklerimin gereksiz olduğuna kanaat getirmişler bile... özgürlüğü geçtim en azından bir bilgilendirme yapılmasını isterdim bir hatamız varsa bilmek ona göre davranmak isterdim...
[QUOTE=theking1907]
Fakat bu konuda katılamıyacağım malesef. Benimde bi konum silindi ve bu konu hakkında hiç bir araştırma yada konu yoktu. hiç bir uyarıda gelmedi yada silindiği için bir haber bile verilmedi. Konumsa şuydu sitede satış yapan bazı arkadaşlar neden bu kadar yüksek fiyat veriyolar onu merak etmiştim ve acaba ben mi fiyatları bilmiyorum diye konu hakkında bi bilgi istemiştim.. Fakat moderatörlerimiz sorgu sual olmadan yargılarını yapmışlar ve benim söylediklerimin gereksiz olduğuna kanaat getirmişler bile... özgürlüğü geçtim en azından bir bilgilendirme yapılmasını isterdim bir hatamız varsa bilmek ona göre davranmak isterdim...[/QUOTE]
Şimdi tam olarak mevzuyu bilmediğim için kimseyi yargılamak istemem ama böyle bir durum varsa istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca zaten konuya bakarsanız kimin sildiği yazıyor. Ve uygun bir şekilde o arkadaşa özel mesaj ile sorabilirdiniz. Benimde öyle bir mevzu oldu sordum ama sonra gene anlaştık. Yani burda iş insanın karsısındakine saygısında va yaklaşımında.
Teşekkür