Limon Tuzu Ve Karbonat Karışımı Suya Karıştı
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2022 16:12
Merhaba
Co2 için yaptığım dıy sistem karışımı, acemiliğimden dolayı, bir miktar tanktaki suya karıştı sanırım. Tankta bitki dışında canlı yok. Herhangi bir önlem almam gerekir mi? [:?]
Co2 için yaptığım dıy sistem karışımı, acemiliğimden dolayı, bir miktar tanktaki suya karıştı sanırım. Tankta bitki dışında canlı yok. Herhangi bir önlem almam gerekir mi? [:?]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2022 17:03
Canlı yoksa sıkıntı olmaz, bulanıklık var mı peki?
Teşekkür Edenler: [T]235480,underwaterworld[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2022 17:50
İçim rahat etsin diyosan 20lt kadar bi su değişimi yapabilirsin. Sitrik asitli mi yoksa mayalı mı CO2?
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2022 20:03
Evet aslında doğal bir görüntü katıyor. Ama ilk koyduğumda çok fazla sararttı suyu. O yüzden mecbur su değişimi yaptım.
Suya karışan karışımla alakalı da şu an ters bir durum göremiyorum. İnşallah olmaz da...
Suya karışan karışımla alakalı da şu an ters bir durum göremiyorum. İnşallah olmaz da...
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2022 11:03
[QUOTE=underwaterworld]Evet aslında doğal bir görüntü katıyor. Ama ilk koyduğumda çok fazla sararttı suyu. O yüzden mecbur su değişimi yaptım.
Suya karışan karışımla alakalı da şu an ters bir durum göremiyorum. İnşallah olmaz da...[/QUOTE]
Eğer çok kaçtıysa ilerleyen dönemde bitkileri çürütebilir, az ise pek etkisi olmaz. mangrow kökünün sarartması doğal ama ileride okadar sarartmaz, ışıktan dolayı üzerinde yosun yapmasın isyiyosan 2 tane vatoz koy pırıl pırıl abonoz renginde mangrowun olur, yati köküde çok güzel durur çok hoş bir kahverengi oluyor.
Suya karışan karışımla alakalı da şu an ters bir durum göremiyorum. İnşallah olmaz da...[/QUOTE]
Eğer çok kaçtıysa ilerleyen dönemde bitkileri çürütebilir, az ise pek etkisi olmaz. mangrow kökünün sarartması doğal ama ileride okadar sarartmaz, ışıktan dolayı üzerinde yosun yapmasın isyiyosan 2 tane vatoz koy pırıl pırıl abonoz renginde mangrowun olur, yati köküde çok güzel durur çok hoş bir kahverengi oluyor.
Beğenenler: [T]235480,underwaterworld[/T]
Teşekkür Edenler: [T]235480,underwaterworld[/T]