like water
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2009 10:59
Tüpü ortada bırakma bir kayaya falan gömmeye çalış. Tüp den daha önemli olan ps, önce onu çözelim.
Eğer motora falan kapılmazsa kendine zamanla tüp yapacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2009 12:09
Valla arkadaslar dayanamadim pazar gunu 1 adet domates anemon aldim cok canli renkleri bu omurgasiz hakkinda bilgi alabilirmiyim beslenmesi falan surekli geziyo kayadan kayaya iyide oluyo kayalarin uzerindeki yosunlari siliyo
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2009 22:49
[QUOTE=crock]Valla arkadaslar dayanamadim pazar gunu 1 adet domates anemon aldim cok canli renkleri bu omurgasiz hakkinda bilgi alabilirmiyim beslenmesi falan surekli geziyo kayadan kayaya iyide oluyo kayalarin uzerindeki yosunlari siliyo [/QUOTE]
Haftada bir temizlenmiş karides vermek yeterli olacaktır. Işığa ihtiyaç duymazlar. Akvaryumda bir müddet gezindikten sonra kendini bir bölgeye sabitleyecektir.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 10:40
Bu ps çalışmıyo hava kabarcıklarıyla birlikte suyuda yükselttiği için herseferinde suyu taşırıyor. Geçmiş olsun ufuk. :( psnin içi kirleniyo simsiyah oluyo ama bu pisllikler ps nin duvarlarına yapışıp kalıyo herseferinde temizliyorum ama nafile bir daha jebo ürünümü? Allah korusun :(