lepistesten vazgeçtim peki ya şimdi?
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2007 19:44
Kılıç ya da Valifiera olabilir. Ama valifiera biraz fazla hareketlidir plati ve kılıca göre.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2007 16:06
Üçüncü balık olarak Endler's olabilir.Parlak fosforlu renkleriyle akvaryumunuza renk katacağını düşünüyorum.Adı fazla duyulmamış ama çoğu petshopta bulunan bir türdür.lepistese benzer.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2007 00:00
Kapluss, ayni sorun bende de var. Onceden yavru Lepisteslerin cogu oluyodu, cok az bir kismi yasiyodu, oyle bir denge vardi akvaryumda.Fazla kalabalik degildi.Tabiki bende yavrular oldugunde uzuluyodum ama istemedende bu isime geliyodu.Ama simdi masallah yuzlerce lepistes yavrusu var, ve hepsi bomba gibi. Bir cogu ana tanka atilacak hale geldi ama ben hala onlari yavruluk akvaryumunda tutuyom.
Hollandadan bir arkadas bulsam gercekten hayrina vercem artik .Ama lepistesten vazgecme konusunda ise , vazgecmem asla.Bence sende eger balik besleyen bir arkadasin varsa , senin akvaryumunda cok fazla balik olunca degistirirsiniz, sorun hallolur.
Bence bir daha dusun. rengarenk lepistesler den kolay kolay vazgecilmiyo..
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2007 09:54
Tetra olarak , Günışığı, Fantom, Limon , neon olabilir. Ayrıca bu balıklar lepisteslerlede uyumlu yaşıyorlar
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2007 13:57
Beslediğim en iyi balık olan Bala Shark'ı denemelisiniz.Black fhantom yerinede göze hitap eden ve kolay bulunan Red Fhantom Tetra koyun.Lepisteslerin kuyruklarına bir iki kere ısırabilir ama fazla sorun olmaz.