Lepistes Yem
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 16:30
Herkese merhaba
Lepistes balıklarının veya yavrularının protein ihtiyacını karşılamak için petshoplarda ciklet yemi adı altında satılan görseldeki yem verilebilir mi doğru olur mu? [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225627/011020201629341.jpg[/IMG]
Lepistes balıklarının veya yavrularının protein ihtiyacını karşılamak için petshoplarda ciklet yemi adı altında satılan görseldeki yem verilebilir mi doğru olur mu? [IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225627/011020201629341.jpg[/IMG]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 17:46
Tetramin granül yem ve özellikle tetra rubin pul yem canlı doğuranların protein ihtiyacını karşılar. [:iyi:]
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 18:05
Anladım bu yem atılabilir mi peki elimde kaldı ziyan olmasın diye soruyorum bir faydası olur mu balıklara
Ve tetra goldfish flakes olur mu
Ve tetra goldfish flakes olur mu
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 18:10
Art Aqua Micro Mix 100 Gr uzun zamandır kullandığım ve ciddi bir besin kaynağı olan bir yem yerli mali olmasına rahmen gerçekten baya kaliteli. Fiyatıda çok uygundur.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2020 18:31
[QUOTE=tahaaziz]Anladım bu yem atılabilir mi peki elimde kaldı ziyan olmasın diye soruyorum bir faydası olur mu balıklara
Ve tetra goldfish flakes olur mu[/QUOTE]
İki yem de kullanılabilir. Tetra goldfish flakes pul yem olması lazım. Elinizle ufalayıp verebilirsiniz. Diğerini ise havan gibi bir alet yardımıyla ufalayıp verirseniz yavrular için daha rahat olacaktır.
Ve tetra goldfish flakes olur mu[/QUOTE]
İki yem de kullanılabilir. Tetra goldfish flakes pul yem olması lazım. Elinizle ufalayıp verebilirsiniz. Diğerini ise havan gibi bir alet yardımıyla ufalayıp verirseniz yavrular için daha rahat olacaktır.