Lepistes balığımın karnı çok şişti
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 05:12
konu başlıgında belırttıgım gıbı balıgımın karnı çok şiş konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum eger yanlıssa ozurdılerım.
Crowl 2014-07-26 05:37:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 05:22
Konu dogru yerde de , eklediginiz resimler direk link degil. Sadece icon olarak gösteriyor. Ama gördügüm kadariyla disi hamile bir lepistes var , tabi kabiz hamile bir lepistesde olabilir. Resimleri düzeltmeden evvel, baliginizin yem yeyisi nasil ve diski yapiyormu?
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 05:35
Muhtemelen kabiz olmustur. Bezelyeyi haslayip , ezip verin eger oda fayda vermezse , zeytin yagi ile karnini ovmaniz gerekir. Ama ne kadar tecrübeniz var yapabilirmisiniz bilmiyorum.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:08
[QUOTE=Konyali23]Muhtemelen kabiz olmustur. Bezelyeyi haslayip , ezip verin eger oda fayda vermezse , zeytin yagi ile karnini ovmaniz gerekir. Ama ne kadar tecrübeniz var yapabilirmisiniz bilmiyorum.
[/QUOTE]
ErcanUçar 2014-07-26 09:09:01
[/QUOTE]
Zeytinyagıyla karnını ovalamak ne alaka ?
Yapmanız gereken canlınızı yavruluğa ayırıp 1 gün yem vermemek . 1 günün sonunda haşlanmış ıspanak , bezelye vermeniz .... Şişliği biraz indikden sonrada bitkisel ağırlıklı düzelene kadar günde 2-3 kere az az yemlemeniz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:26
[QUOTE=ErcanUçar][QUOTE=Konyali23]Muhtemelen kabiz olmustur. Bezelyeyi haslayip , ezip verin eger oda fayda vermezse , zeytin yagi ile karnini ovmaniz gerekir. Ama ne kadar tecrübeniz var yapabilirmisiniz bilmiyorum.
[/QUOTE]
Hayatinizda baliga hic lavman yapildigini görmediniz herhalde. Biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Birde öyle ne alaka falan gibi tabirler hic hos kacmiyor.
[/QUOTE]
Yapmanız gereken canlınızı yavruluğa ayırıp 1 gün yem vermemek . 1 günün sonunda haşlanmış ıspanak , bezelye vermeniz .... Şişliği biraz indikden sonrada bitkisel ağırlıklı düzelene kadar günde 2-3 kere az az yemlemeniz.
Saygılar.
[/QUOTE]Hayatinizda baliga hic lavman yapildigini görmediniz herhalde. Biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Birde öyle ne alaka falan gibi tabirler hic hos kacmiyor.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:34
[QUOTE=Konyali23][QUOTE=ErcanUçar][QUOTE=Konyali23]Muhtemelen kabiz olmustur. Bezelyeyi haslayip , ezip verin eger oda fayda vermezse , zeytin yagi ile karnini ovmaniz gerekir. Ama ne kadar tecrübeniz var yapabilirmisiniz bilmiyorum.
[/QUOTE]
Hayatinizda baliga hic lavman yapildigini görmediniz herhalde. Biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Birde öyle ne alaka falan gibi tabirler hic hos kacmiyor.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar.
[/QUOTE]Hayatinizda baliga hic lavman yapildigini görmediniz herhalde. Biraz arastirmanizi tavsiye ederim. Birde öyle ne alaka falan gibi tabirler hic hos kacmiyor.
[/QUOTE]
Lavman dediğiniz olay hayvanın karnına değil anüs bölgesine normal zeytin yağı ile değil hint yağı ile yapılır .. .Bir diğeri sizinle tartışma içine girmek amaç değil yanlış bilgilendirme vermemek ;) Sonuçta bir balıktan bahsediyoruz karnını ovaladığımızda gaz çıkarmasını beklemek saçmalık 

Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:38
Arkadasim baligin anüs belgesi ne lavman yapabilmen icin karindan geriye dogru parmakla baski uygulama yapilmasi gerekir. Hayir daha önce lavman yaptiysan söyle. Sen direk anüs bölgesine hint yagi degil ne yagi sürersen sür fayda vermez. Baligin bagirsaklarini harekete gecirmek icin dedigim olay sart. Ben burda kafadan bir sey konusmuyorum, daha önce yaptigim ve basarili oldugum tecrübeleri paylasiyorum. Hayir sende yaptiysan anlat bilelim. Ben arkadasa zaten Ö.M ile nasil yapmasi gerektigini anlattim.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:43
[QUOTE=Konyali23]Arkadasim baligin anüs belgesi ne lavman yapabilmen icin karindan geriye dogru parmakla baski uygulama yapilmasi gerekir. Hayir daha önce lavman yaptiysan söyle. Sen direk anüs bölgesine hint yagi degil ne yagi sürersen sür fayda vermez. Baligin bagirsaklarini harekete gecirmek icin dedigim olay sart. Ben burda kafadan bir sey konusmuyorum, daha önce yaptigim ve basarili oldugum tecrübeleri paylasiyorum. Hayir sende yaptiysan anlat bilelim. Ben arkadasa zaten Ö.M ile nasil yapmasi gerektigini anlattim.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Karnını zeytinyağı ile ovalamak başka şey suanda anlattığınız olay başka şey . Bence ilk önce yazdığınız yazının arkasında durun .. Burda herkes birbirine yardımcı oluyo lakin sizin özel mesajla konuyu arkdaşa aktardığınız bize vahi gelmiyo . Yapmanız gereken buraya nasıl yapılıcağını yazmak ki bizde size hak verelim Karnını zeytin yağı ile ovala diyip arkasından özel mesajla başka bişey anlatırsanız bizde burda olaya müdahale oluruz.... Bizde burda kimseyi yanlış yönlendirmemek için uyarılarda bulunuyoruz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:49
Arkadasim burda yanlis bilgi verdigim herhangi bir durum söz konusu degil, eger sen zeytinyagi ile karnini ovalamaktan , karnina zeytinyagi sürmek anliyorsan , o zaman senin adina üzgünüm. Halbuki soruyu soran arkadas mesajda ne demek istedigimi anlamis. Zaten bir anlamayan sizsiniz herhalde , malum konuya baska itiraz eden de olmadi. Siz ne mana cikardiniz zeytinyagi ile karnini ovmaktan? Birde hemen googledan aramaya basip hint yagi ile yapilir diye yazmisiniz :) Ricilaks ictinizmi hic? Yada hintyaginin rengini bilirmisiniz? Hayatinizda hic hint yagi gördünüzmü?
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 09:58
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bu yazıyı yazan sizdiniz değilmi ?
Siz sanırım veterinerlik okudunuz yada doğuşdan gelen mücizevi bir baytarlık var. Çok şükürki artık elimizin altında internet diye bir araç var ve istediğimiz bilgiye anında ulaşmak mümkün

Bahsettiğiniz ilaç 

http://www.recordati.com.tr/Urunler/65-ricilaks%C2%AE-emulsiyon-ila%C3%A7-prospekt%C3%BCs/66/
Buda meşhur hint yağı 

Araştırmak okumak bazen yapılan yanlış uygulamalardan daha iyidir diye düşünüyorum....
Balığın karnını ovalamak başka şey , Balığın anüs bölgesi ne lavman yapabilmen icin karindan geriye dogru parmakla baski uygulama yapilmasi başka şey. 

Size daha fazla vakit ayırıp forum kirliliği yaratmak anlamsız. Sağlıcakla kalın.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 10:08
[QUOTE=Konyali23]Laf salatasi yapiyorsun, bes kurusluk tecrübeniz yok.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Uslübunuza biraz daha dikkat etmenizde fayda var diye düşünüyorum ....
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2014 11:59
Arkadaşlar tamam uzatıp birbirinizi kırmaya gerek yok.Balığınız kabız büyük ihtimalle haşlanmış bezelye veya 1 gün aç bırakırsanız.Düzelir keyifli hobiler.