Lepistes-karides
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2019 12:09
Arkadaşlar bu gün elime 20tane fil kulak Lepistes ve 6tane platinium Lepistes gecicek bunlar tek akvaryuma koysam melez balıklar olur mu ?
Sorun olmazsa koyucam olursa bitkili karides akvaryumu kurucaktim 6platiniumu karides akvaryununa koyucam sıkıntı olur mu ?
Sorun olmazsa koyucam olursa bitkili karides akvaryumu kurucaktim 6platiniumu karides akvaryununa koyucam sıkıntı olur mu ?
+1: [T]217778,Sezgin11[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2019 12:13
[QUOTE=Mustafa8100]Arkadaşlar bu gün elime 20tane fil kulak Lepistes ve 6tane platinium Lepistes gecicek bunlar tek akvaryuma koysam melez balıklar olur mu ?
Sorun olmazsa koyucam olursa bitkili karides akvaryumu kurucaktim 6platiniumu karides akvaryununa koyucam sıkıntı olur mu ?[/QUOTE]
Melez yavrular kaçınılmaz olur aynı tanka koyarsanız ayrı karides tankına koyarsanız da karidesler daha ürkek davranacak ve yavru karidesler yem olacaktır.
Sorun olmazsa koyucam olursa bitkili karides akvaryumu kurucaktim 6platiniumu karides akvaryununa koyucam sıkıntı olur mu ?[/QUOTE]
Melez yavrular kaçınılmaz olur aynı tanka koyarsanız ayrı karides tankına koyarsanız da karidesler daha ürkek davranacak ve yavru karidesler yem olacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir