Leopar spotted çiftlerim ikinci çifti
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2009 22:23
Arkadaşlar epeydir yavru almıyordum , elimde olan balıklardan çiftleri baktım miskin , miskin yüzüyorlar onları biraz hareketlensinler istedim. Su değerleri 6 ph 250 ms civarı değerlerde çıktılar.
http://www.dailymotion.com/22----/video/13576001 İyi seyirler arkadaşlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2009 23:07
Abi bunun miskin halleri olduğuna eminmisin? Anforada yer kalmamış,tebrikler ve sağlıklı nice yavrular dilerim. Sen alışkınsın gerçi ama olsun citronx 2009-01-19 23:08:49
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2009 23:18
Maaşallah
İyiki miskinlikten kurtarmışsınız çiftleri
Oldukça da fazla yavru var gibi.
Tebrikler.Hayırlı olsun
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2009 23:49
Hayırlı olsun Hasan'cım. Jager'i görünce ne var ne yok dökmüşler.
Mert_Taşkıran 2009-01-19 23:50:45
Maşallah..
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 00:08
Arkadaşlar temenileriniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun . Bora bey evet sayıca epey fazla koninin arkasındalar çoğu bakalım birde sırta çıksınlar gerisi kolay. Büyümelerini paylaşmak kısmet olur inşallah. Mert bu arada ısıtıcıları daha kullanmadım, ilerleyen günlerde kullanmayı düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 09:53
Hasan hocam hayırlı olsun koni de yumurta sayısı baya fazla ve yumurtalar çıkmak üzere gibi baya bi siyahlaşmış saglıklı ve formlu diskuslar almanız dilegi ile saygılar.
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 10:09
Hasan abi,maşalllah çok güzel bir görüntü.Yaşamış olduğum leopar keyfini senin çiftlerde de yaşamana çok mutlu oldum.Görüntülerin devamını bekliyorum,saygılar
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 14:55
Hasan abi sayı gayet güzel. Maşallah diyorum..
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 22:46
Hasan hocam hayırlı olsun Maşallah .
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 16:50
Arkadaşlar ikinci çifttende yavrular çıktılar. Üretim değerleri Ms 157- 5 ph ta çıktılar.
tezelh 2009-02-15 17:19:54
http://www.dailymotion.com/user/22----/video/x8dnpm_diskus-ciftlerim_animals videolarını sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler arkadaşlar.
http://www.dailymotion.com/user/22----/video/x8dqqp_yavrular-konide-sallanyrken_animals Konide sallanıyorlar buradada.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 20:35
Hasan bey tebrik ederim. Suan da benim yavrular da red melon çiftim askıda olan yavrularına bakıyor. Korkumdan stres olurlar diye fotoğraf bile çekemiyorum. Sizden ricam üretim tankınızda günük rutin ne gibi işler yapıyorsunuz suyu yüzde kaç değiştiriyorsunuz, torf kullanıyormusunuz? bunları anlatırsanız çok sevinirm. Saygılarımla..
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 22:21
[QUOTE=ezyp80]Hasan bey tebrik ederim. Suan da benim yavrular da red melon çiftim askıda olan yavrularına bakıyor. Korkumdan stres olurlar diye fotoğraf bile çekemiyorum. Sizden ricam üretim tankınızda günük rutin ne gibi işler yapıyorsunuz suyu yüzde kaç değiştiriyorsunuz, torf kullanıyormusunuz? bunları anlatırsanız çok sevinirm. Saygılarımla..[/QUOTE]
Engin bey teşekkürler ediyorum. İnşallah sizde yavrularınızı hayırlısıyla büyütürsünüz. Gelelim su değişimine ben yavrular konideyken su değişimine başlayan biriyim hatta ikinci videoyu su değişimi yaptıktan sonra çektim. Su değişimlerini günlük yüzde 10-15 arasında yapmaktayım tabiki bu ilk zamanlar olmakta ilerleyen günlerde su değişimi yüzde 20-30 olarak artmakta. Torf kullanmıyorum osmos kullanıyorum. Tabi osmosu yavru zamanı yavrular çıktıktan sonra çeşme suyuna geçiyorum yavrularda ilk çeşme suyunla tanışmış oldular bugün . Saygılarımla....
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 22:38
Hasan Bey,gerçekten harika bir çiftiniz var.Allah nazardan saklasın.
Yavrularınızı da sağlıklı bir şekilde büyütmenizi temenni ederim...