Leather coral
Elimdeki plate bir kayanın bir cm çapındaki oyuğuna gelişigüzel bıraktığım leather coral tutunup, sap kısmı oyuğu tamamen doldurarak büyümeye devam ediyor.Bu kayayı şeklinden dolayı başka bir mercan için kullanmak istiyorum, leatheri zarar vermeden bulunduğu yerden nasıl çıkarabilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet leather gerçekten güzel bir tür ama bendeki henüz o güzelliği gösterebilecek gösterişli bir boyutta değil.Resim ekleme imkanım malesef yok.
Bence gelişmesini beklemeli.Gerçekten mercan koyucak kayaya ihtiyacın varsa. Benim sumptaki ufaklardan veriyim sana.LPS aldım bu gun zetten.Çok güzel canlı, 5 dkda bütün polyplerini çıkardı dışarı.Hiç alışma problemi çekmedi, sanada alalım.Son bir tane daha kaldı.Fiyatıda çok uygun.
Sert mercanlara para yatrımaya başladım.Yakın hedefim çok fena.
Araştırman ve kaya için teşekkürler Altay, lps'de hayırlı olsun.Evet Zette görmüştüm gerçekten çok güzeller.Leather baya küçük boyutta rahatsız etmeyelim o zaman.Kayaya fraglamayı düşündüğüm star polip, birbirlerine zarar verirlermi bilemiyorum.Sorun çıkarmazlarsa birlikte duracaklar aynı kayada, onuda deneyip görecez artık yada deneyen varsa ve fikirlerini paylaşırsa çok daha iyi olur.