Lake Malawi- Güncellemeler İlk Sayfada Olacaktır
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2018 08:50
Günaydın,
Teşekkür ederim [:)]
Teşekkür ederim [:)]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2018 08:56
Akvaryum cok güzel lakin bu akvaryumda sapsari bir balik olsa daha güzel gorunurdu.Tasariminizda dogalligi yakalamissiniz tebrik ederim.Ama sari rengi goremedim bi düşünün [;)]
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2018 08:56
[QUOTE=Anıl Tekin]
Beyaz renk power led kullanıyorum. Bunun dışında yaptığım birşey yok.[/QUOTE[QUOTE=Anıl Tekin]
Işığın acık kalma süresi gibi detayları da öğrenebilir miyim ?
Beyaz renk power led kullanıyorum. Bunun dışında yaptığım birşey yok.[/QUOTE[QUOTE=Anıl Tekin]
Işığın acık kalma süresi gibi detayları da öğrenebilir miyim ?
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2018 08:58
[QUOTE=Müptela]Akvaryum cok güzel lakin bu akvaryumda sapsari bir balik olsa daha güzel gorunurdu.Tasariminizda dogalligi yakalamissiniz tebrik ederim.Ama sari rengi goremedim bi düşünün [;)][/QUOTE]
Teşekkür ederim. Limon rengi albino red cheek gelecek tanka bayramdan sonra inşallah [:)]
Teşekkür ederim. Limon rengi albino red cheek gelecek tanka bayramdan sonra inşallah [:)]
Beğenenler: [T]176666,Müptela[/T]
+1: [T]176666,Müptela[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2018 08:58
[QUOTE=Tropheusharun]nıl Tekin]
Beyaz renk power led kullanıyorum. Bunun dışında yaptığım birşey yok.[/QUOTEnıl Tekin]
Işığın acık kalma süresi gibi detayları da öğrenebilir miyim ? [/QUOTE]
Günde 8 saat açık kalıyor.
Beyaz renk power led kullanıyorum. Bunun dışında yaptığım birşey yok.[/QUOTEnıl Tekin]
Işığın acık kalma süresi gibi detayları da öğrenebilir miyim ? [/QUOTE]
Günde 8 saat açık kalıyor.
Teşekkür Edenler: [T]203589,Tropheusharun[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 18:52
Anıl çok güzel olmuş maşallah. [:nazar:]
Yavru alma oluyor mu bir de camları nasıl temiz tutuyorsun vatoz yok sanırım merak ettim. Su değişimi ne kadarda bir yapıyorsun?
120x50x60 tropikal hevesim bitince seni arayacağım tür tavsiyesi için [:D]
Yavru alma oluyor mu bir de camları nasıl temiz tutuyorsun vatoz yok sanırım merak ettim. Su değişimi ne kadarda bir yapıyorsun?
120x50x60 tropikal hevesim bitince seni arayacağım tür tavsiyesi için [:D]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 18:58
[QUOTE=erhanyan]Anıl çok güzel olmuş maşallah. [:nazar:]
120x50x60 tropikal hevesim bitince seni arayacağım tür tavsiyesi için [:D][/QUOTE]
Erhan abi selamlar,
Teşekkür ederim.
Yavru için uğraş vermiyorum. Yumurtaları kendi atıyor dişiler doğadaki gibi. 1 tane yavru var ne zaman doğdu ne zaman büyüdü bilemiyorum 1 buçuk santim falan. Bazen yine arada yavru gördüğüm oluyor. Kendini kurtaranlar hayatta kalıyor [:)]
Vatoz yok. Camları haftada bir su değişimi öncesinde siliyorum. Biyolojik sünger ile temizliyorum. Daha çıkmayan olursa kredi kartı ile kazıyorum. Yüzde 40 kadar haftalık değişim yapıyorum.
120x50x60 tropikal hevesim bitince seni arayacağım tür tavsiyesi için [:D][/QUOTE]
Erhan abi selamlar,
Teşekkür ederim.
Yavru için uğraş vermiyorum. Yumurtaları kendi atıyor dişiler doğadaki gibi. 1 tane yavru var ne zaman doğdu ne zaman büyüdü bilemiyorum 1 buçuk santim falan. Bazen yine arada yavru gördüğüm oluyor. Kendini kurtaranlar hayatta kalıyor [:)]
Vatoz yok. Camları haftada bir su değişimi öncesinde siliyorum. Biyolojik sünger ile temizliyorum. Daha çıkmayan olursa kredi kartı ile kazıyorum. Yüzde 40 kadar haftalık değişim yapıyorum.
Beğenenler: [T]180384,erhanyan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]180384,erhanyan[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 19:15
[QUOTE=Anıl Tekin]
Erhan abi selamlar,
Teşekkür ederim.
Vatoz yok. Camları haftada bir su değişimi öncesinde siliyorum. Biyolojik sünger ile temizliyorum. Daha çıkmayan olursa kredi kartı ile kazıyorum. Yüzde 40 kadar haftalık değişim yapıyorum.[/QUOTE]
Şu altı nokta kuralını da çözersem daha rahat geçerim inşallah [:D] yosunlu kayalı akvaryum da evde hoş durur olsa gerek [:)]
Erhan abi selamlar,
Teşekkür ederim.
Vatoz yok. Camları haftada bir su değişimi öncesinde siliyorum. Biyolojik sünger ile temizliyorum. Daha çıkmayan olursa kredi kartı ile kazıyorum. Yüzde 40 kadar haftalık değişim yapıyorum.[/QUOTE]
Şu altı nokta kuralını da çözersem daha rahat geçerim inşallah [:D] yosunlu kayalı akvaryum da evde hoş durur olsa gerek [:)]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 19:17
[QUOTE=erhanyan]
Şu altı nokta kuralını da çözersem daha rahat geçerim inşallah [:D] yosunlu kayalı akvaryum da evde hoş durur olsa gerek [:)][/QUOTE]
Sıkıntı olmaz abi yardımcı oluruz her türlü 😀 Gayet güzel de olur.
Şu altı nokta kuralını da çözersem daha rahat geçerim inşallah [:D] yosunlu kayalı akvaryum da evde hoş durur olsa gerek [:)][/QUOTE]
Sıkıntı olmaz abi yardımcı oluruz her türlü 😀 Gayet güzel de olur.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 21:08
Adaşım vatoz olsa o yosunların bir tanesi kalmaz tek camları temizlemiyorki vatozlar kayalarıda ter temiz yaparlar [:)] Bende yaptılar valla [:(] çöpcüler için seti ne zaman yapacağız adaşım şu 100 cm X 40 cm X 65 cm ( h ) demir köşebent 3 katlı sehbayıda değerlendirmiş oluruz hem [:iyi:]
Anıl kardeşim yeni yavrun hayırlı olsun inşallah daha çok yavrulara kendini kurtaran [:iyi:] Akvaryumun yeniden kurulması valla yaradı herşey çok güzel görünüyor . Böyle gördükçe vatozları yakalayıp çıkarasım var bende tek yosun bırakmadılar [:(]
Anıl kardeşim yeni yavrun hayırlı olsun inşallah daha çok yavrulara kendini kurtaran [:iyi:] Akvaryumun yeniden kurulması valla yaradı herşey çok güzel görünüyor . Böyle gördükçe vatozları yakalayıp çıkarasım var bende tek yosun bırakmadılar [:(]
+1: [T]80804,Anuenlil[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 21:11
[QUOTE=Kınayu]Adaşım vatoz olsa o yosunların bir tanesi kalmaz tek camları temizlemiyorki vatozlar kayalarıda ter temiz yaparlar [:)] Bende yaptılar valla [:(] çöpcüler için seti ne zaman yapacağız adaşım şu 100 cm X 40 cm X 65 cm ( h ) demir köşebent 3 katlı sehbayıda değerlendirmiş oluruz hem [:iyi:]
Anıl kardeşim yeni yavrun hayırlı olsun inşallah daha çok yavrulara kendini kurtaran [:iyi:] Akvaryumun yeniden kurulması valla yaradı herşey çok güzel görünüyor . Böyle gördükçe vatozları yakalayıp çıkarasım var bende tek yosun bırakmadılar [:(] [/QUOTE]
Erhan abi çok teşekkür ederim yorumların için.
Anıl kardeşim yeni yavrun hayırlı olsun inşallah daha çok yavrulara kendini kurtaran [:iyi:] Akvaryumun yeniden kurulması valla yaradı herşey çok güzel görünüyor . Böyle gördükçe vatozları yakalayıp çıkarasım var bende tek yosun bırakmadılar [:(] [/QUOTE]
Erhan abi çok teşekkür ederim yorumların için.
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 21:45
[QUOTE=Kınayu]Adaşım vatoz olsa o yosunların bir tanesi kalmaz tek camları temizlemiyorki vatozlar kayalarıda ter temiz yaparlar [:)] Bende yaptılar valla [:(] çöpcüler için seti ne zaman yapacağız adaşım şu 100 cm X 40 cm X 65 cm ( h ) demir köşebent 3 katlı sehbayıda değerlendirmiş oluruz hem [:iyi:]
Abi iş hayatım fazla hareketli bu ara 30 sterbai 60x30x40 ta tıkıldı kaldı:)
Abi iş hayatım fazla hareketli bu ara 30 sterbai 60x30x40 ta tıkıldı kaldı:)
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 22:09
[QUOTE=erhanyan]
Abi iş hayatım fazla hareketli bu ara 30 sterbai 60x30x40 ta tıkıldı kaldı:)[/QUOTE]
Aman adaşım Allahtan ticarette filan değilsin memur adamın hareketli olsa ne kadar olur [;)] Ben 29 yıldır bir hareket göremedim [:lol:]
Abi iş hayatım fazla hareketli bu ara 30 sterbai 60x30x40 ta tıkıldı kaldı:)[/QUOTE]
Aman adaşım Allahtan ticarette filan değilsin memur adamın hareketli olsa ne kadar olur [;)] Ben 29 yıldır bir hareket göremedim [:lol:]
Beğenenler: [T]80804,Anuenlil[/T]
+1: [T]80804,Anuenlil[/T]
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2018 22:18
[QUOTE=Kınayu]
Aman adaşım Allahtan ticarette filan değilsin memur adamın hareketli olsa ne kadar olur [;)] Ben 29 yıldır bir hareket göremedim [:lol:][/QUOTE]
[:D]
Aman adaşım Allahtan ticarette filan değilsin memur adamın hareketli olsa ne kadar olur [;)] Ben 29 yıldır bir hareket göremedim [:lol:][/QUOTE]
[:D]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]