Kumdaki lekeler
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 21:06
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: Kumda olusan kahverengi lekeler
Akvaryum Kapasitesi (litre): 450 LT
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 24 ad. Red Rainbow - 6 ad. Makrakanta - 8 ad. Elma salyangoz - 3 ad. Poso salyangoz - 9 ad. tatlı su midyesi
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): sıcaklık 26 derece
Filitrasyon: iç ve diş filitre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: haftada bir 100 litre su değişimlerinde 3 yap kaşığı kaya tuzu 3 çay kaşığı bikarbonat 10cc effective conditioner
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : haftada bir %25 dinlenmiş su ilave ediyorum
Kilitci 2014-05-08 21:11:09
Canlıdaki Belirtiler: Kumda olusan kahverengi lekeler
Akvaryum Kapasitesi (litre): 450 LT
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 24 ad. Red Rainbow - 6 ad. Makrakanta - 8 ad. Elma salyangoz - 3 ad. Poso salyangoz - 9 ad. tatlı su midyesi
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): sıcaklık 26 derece
Filitrasyon: iç ve diş filitre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: haftada bir 100 litre su değişimlerinde 3 yap kaşığı kaya tuzu 3 çay kaşığı bikarbonat 10cc effective conditioner
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : haftada bir %25 dinlenmiş su ilave ediyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 23:42
Mrb, camı akvaryumun içerisinden ne ile temizliyorsanız o bölgeleride aynı şekilde temizliyebilirsiniz . Akvaryum oluşan bir yosun . Dikkatli olmanız gereken nokta , temizlerken temizleyici ile camın arasına kum sıkışmasın cama zarar vericektir. bu arada akvaryumunuzun tabanı gayet temiz gözüküyor baya ilgilaniyorsunuz sanırım maşallah.
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 00:27
Çok teşekür ederim elimden geldiğince ilgileniyorum
Camı içeriden hiç temizlemiyorum aslında gerek olmuyor tertemiz :)
bu lekeler dediğiniz gibi yosun olabilir neden derseniz yukarıda buhar camının kanalının silikon boşluklarında bu renk lekeler oluyordu
sadece görüntü kirliliği ise sıkıntı yok çaresine bakarım
korkum zararlı olmasın :(
Can bey ilginize tekrardan teşekür ederim
Camı içeriden hiç temizlemiyorum aslında gerek olmuyor tertemiz :)
bu lekeler dediğiniz gibi yosun olabilir neden derseniz yukarıda buhar camının kanalının silikon boşluklarında bu renk lekeler oluyordu
sadece görüntü kirliliği ise sıkıntı yok çaresine bakarım
korkum zararlı olmasın :(
Can bey ilginize tekrardan teşekür ederim