Kum Ve Bitki
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2017 10:17
Japon balıklarıma Yen'i bir bitki almak istiyorum türü ve bakımı ile ilgili bilgi verir misiniz ve kumda almak istiyorum [EDIT]SSkswksksk,2017-08-09 10:18:24[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2017 10:46
Beyaz kuvars, siyah kuvars, dere kumu alabilirsiniz. Akvaryumunuz küçük. O yüzden 2-3 kilo kumdan fazlasını almasanız iyi olur.
Anubias, elodea, java fern, java moss, saz, amazon alabilirsiniz. Ancak balıklarınız yine de bunları yemeye çalışabilir.
Anubias, elodea, java fern, java moss, saz, amazon alabilirsiniz. Ancak balıklarınız yine de bunları yemeye çalışabilir.
Beğenenler: [T]198706,SSkswksksk[/T]
Teşekkür Edenler: [T]198706,SSkswksksk[/T]
+1: [T]198706,SSkswksksk[/T][T]72854,mesutok[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2017 11:57
Peki dip çekimi yaparken kum da gelmeyecek değil mi ve yemesini önlemek için ne yapmalıyım[:)][:)]
Japon balıklarıma yeni bir bitki almak istiyorum türü ve bakımı ile ilgili bilgi verir misiniz ve kumda almak istiyorum.[EDIT]sinan m.d,2017-08-09 19:49:04[/EDIT]
Japon balıklarıma yeni bir bitki almak istiyorum türü ve bakımı ile ilgili bilgi verir misiniz ve kumda almak istiyorum.[EDIT]sinan m.d,2017-08-09 19:49:04[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2017 14:50
.
diğmi ve Yen'i ne demek ben şu an bunlara takıldım.
Dip çekimi filtre iyiyse gereksiz. Hatta filtre kötüyse bile gereksiz. 2 defa yapsanız 3.de kendi sisteminizi oturtursunuz.
diğmi ve Yen'i ne demek ben şu an bunlara takıldım.
Dip çekimi filtre iyiyse gereksiz. Hatta filtre kötüyse bile gereksiz. 2 defa yapsanız 3.de kendi sisteminizi oturtursunuz.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2017 11:02
Dip çekimini tavsiye etmiyorum. Ayrıca boğazına takılacak irilikten kaçınmanızı tavsiye ederim. İnce taneli kumu tercih edebilirsiniz.