küçük malavi gölü..
Kapasite (litre):150 lt
Canlılar:Sarı prenses ve yunus yavruları
Malzemeler:Hava motoru,iç filtre,ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:Ayda bir %30 su değişimi,haftada bir iç filtre temizliği,gerektiğinde dip çekimi.Ama fazla akvaryuma müdahale etmiyorum.
Kullanılan Yemler:Değişimli olarak NLS Cichlid Formula,sera granugreen,tetra pro vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece tuz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Küçük Malawi' den ziyade kayaların dizilişi bakımından arkada sıra dağlar varmış , mavi fon sanki gök yüzüymüş ve balıklarda ovada dolaşan hayvanlarmış hissi uyandıran bir manzara resmi gibi ;). Flaş patlaması da güneşten farksız! Malawi ile bağdaşmayan en önemli faktör ise göbekteki mercan. Gölle hiç alakası yok. Olmasa daha iyi olurmuş. Elinize sağlık.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi mercan malavi tanklarında olmaması gerekir. Bir diğer örnek kayaların dizilişi oldukca hoş olmuş fakat yunus balıkları için edilmiş bir dekor değil. Ben sizin yerinizde olsam o dekorda Mbuna türlerinden demosoni , Mpanga , afra hara tarzı balıklar beslerdim. Eminim daha hoş olucaktır. Elinize emeğinize sağlık..
Mercan ve kenarındaki iki kayayı çıkarırsanız yunuslarınız daha rahat yüzecektir. Birde unutmuşum girip yeniden yazmam gerekti kayaları öyle dizince bazen balıklar kaya ile akvaryum camı arasına sıkışa biliyorlar benim başıma geldi.... Ya kayaları balıkların geçe bileceği kadar boşluk kalacak şekilde yerleştirin yada hiç boşluk kalmasın kolay gelsin ...