Kücük iç filtre yapımı
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 13:37
Öncelikle baktım herkez bişiler yapıyor bnde yapıyım diye düşünmeye başladım ve sonunda bulup yaptım biraz geliştirilmesi lazım ama olsun..
*Malzemeler:adaptör,kumandalı araba motoru
*Pet şişenin bir yerinden parcalar keserek pervane yaptım.
*Sonrasını resimlerle anlatıyım:
Bu kadar, gelişimi için pervanenin bulunduğu bölümü küçültmem lazım..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 13:48
Çalışmandan,verdiğin emekten dolayı tebrik ederim,ancak hem görsel olarak kötü hemde işgörme ve kullanış açısından faydalı olacagını düşünmüyorum.Ne kendini nede akvaryumunu tehlikeye atma ver 5-7 tl al kendine güzel küçük bir iç filtre daha iyi olur.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 02:02
Taktıgın motor su içinde dışındaki gibi dönmez.çünkü iç filtrelerdeki motorlar 220 w ve transformatörlerle gerilim yapark çalışır, yane bu motorla bu iş olmaz....
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 13:59
Akvaryum için satılan iç filtreler su soğutmalı olarak yapılıyor. Bu çalışma ise çalıştığında suyun ısısını çok üst seviyelere çıkarabilir.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 20:04
Yeni bişeyler yapmak tabiki güzel ama bence gereksiz bişiy çünkü iç filtre fiyatları oldukça uygun, bu şekilde görüntü kirliliği yapmaya gerek diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 21:07
Herkes aynı noktalara takılmış gibi gözüküyor:görüntü ve gidip iç filtre almak.Tabi ki değerlendirirken görüntüye de değinmek lazım ona itirazım yok.Yorumum ise düşüncenin güzelliği yönünde.Basit ama güzel.Dediğiniz gibi geliştirilmesi lazım bir uygulama olmuş.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 16:46
Tebrik ederim düşünce çok güzel. Çalışma stabilitesinin denenmesi lazım diye düşünüyorum. Eğer sorun yaratmıyorsa nano akvaryumlar için kullanılabilir.
Not: Sürekli tüketmektense, üretmek için kafa yormak ve emek vermek çok güzel birşey.
Not: Sürekli tüketmektense, üretmek için kafa yormak ve emek vermek çok güzel birşey.
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2010 12:56
(Disney İmparatorluğu”nun kurucusu Walt Disney, Miki Fare’yi kastederek
“aslında herşey
bir fare ilebaşladı”
demişti. ) Her türlü projeye tam destek. Yapmaya cesaret etmekte bir başarıdır kanımca.