Küçük Beyaz Kurtlar
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2018 23:16
Arkadaşlar akvaryumumda uzaktan bakınca beyaz lekeler gördüm yosun zannettim yakından bakınca kurda benziyorlar ve hareket ediyorlar bunlar kesin olarak nedir ? Neden oluşur? Ve nasıl yok edilir[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209558/181220182316291.jpg[/IMG]
+1: [T]188969,Apistotales[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2018 23:39
[Aynı durum benim tankimda da oluştu. Gün icerisinde Işığı ilk açtığım dakikalarda camlarda beliriyorlar. Sonra kaçmaya uğraşıyorlar ama nafile ... Lepisteslerim bayılıyor hupur hupur yiyorlar [:D]
Sanırım ismi planaria
Fazla yemlemeden ve yetersiz dip çekimine bağlı olarak oluştukları söyleniyor ama başka bir sebebi daha olmalı .. Düzenli dip çekimi ve oranlı yemleme yaptığımı düşünüyorum [:)))]
Haftalık 6 ml bacteria feeder ekliyorum suyuma sanırım bu tip canlıların olusumunu tetikliyor [:)][EDIT]Apistotales,2018-12-18 23:46:20[/EDIT]
Sanırım ismi planaria
Fazla yemlemeden ve yetersiz dip çekimine bağlı olarak oluştukları söyleniyor ama başka bir sebebi daha olmalı .. Düzenli dip çekimi ve oranlı yemleme yaptığımı düşünüyorum [:)))]
Haftalık 6 ml bacteria feeder ekliyorum suyuma sanırım bu tip canlıların olusumunu tetikliyor [:)][EDIT]Apistotales,2018-12-18 23:46:20[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2018 00:20
[QUOTE=ismet24]Canlı yem, larva , donmuş yem falan kullaniyormusunuz.[/QUOTE]
Hayır hiç kullanmadım sadece kabuksuz artemialar oluyor küçük beyaz kutuda verdim. Ondan olduğunu düşünmüyorum
Hayır hiç kullanmadım sadece kabuksuz artemialar oluyor küçük beyaz kutuda verdim. Ondan olduğunu düşünmüyorum