kovalamaca
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2007 01:49
Selamlar.Erkek sarıprensesim akvaryumdaki tüm dişileri kovalıyor.dişiler neredeyse akvaryumdan atlıycak bilgisi olan varmı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2007 02:12
Zaten 2 erkek ve yanlış değilse bilmiyorum ama 6 tane dişi var.
metallicaAa 2007-07-07 02:13:35
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2007 06:06
Özgür bey;
Bir ihtimal altı dişi olmayabilir ve erkek olaranı fazla olabilir. Ben hatırlıyorumda dişi erkek oranı neredeyse eşitti ve dişiler saklandıkları yerden çıkamıyorlardı. İki ye altı oranı olabilir tabiki ama birazda balıkların boyuna, doğurma deneyimine bakar. Ama 2 dişi daha alırsanız yani bir e dört oranını tutturursanız daha iyi olur. Gerçi akvaryum boyutlarını yazmamışsınız. Eğer 60 litre ise bir e 10 olsa bile kovalayacaktır ve sağlıklı büyümelerini bırakın ,yavruları bırakın öleceklerdir. (Akvaryum bilgilerinizi verirseniz daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.)
Saygılarımla.
alpertozan 2007-07-07 06:09:09
Bir ihtimal altı dişi olmayabilir ve erkek olaranı fazla olabilir. Ben hatırlıyorumda dişi erkek oranı neredeyse eşitti ve dişiler saklandıkları yerden çıkamıyorlardı. İki ye altı oranı olabilir tabiki ama birazda balıkların boyuna, doğurma deneyimine bakar. Ama 2 dişi daha alırsanız yani bir e dört oranını tutturursanız daha iyi olur. Gerçi akvaryum boyutlarını yazmamışsınız. Eğer 60 litre ise bir e 10 olsa bile kovalayacaktır ve sağlıklı büyümelerini bırakın ,yavruları bırakın öleceklerdir. (Akvaryum bilgilerinizi verirseniz daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.)
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2007 14:42
Selamlar.Akvaryum boy 121 cm en 35 cm uzunluk 55 cm kayalıklarla dolu balıklar 6 cm ama daha hiç doğrumadılar bende anlamadım ne oluyo ama öyle işte.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2007 16:02
Cinsiyetlerinden emin misiniz balıklarınızın? Değilseniz vent kontrolü tavsiye ederim. Ama oran gerçekten 1/3 se saklanacak yerleri (kayaları, oyukları) dediğiniz gibi çoksa dişi sayısını 2 adet arttırmanızı tavsiye ederim. Dişileriniz henüz hazır olmayabilir.
Saygılar...