Kontrplak Akvaryum Son Video Sayfa 8
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrikler.Çok güzel çalışma. inşallah sıkıntısız tamamlarsın. Arkadaşı salmışsında cinsi ney? Fotoğrafta gözükmüyor. Yani ne beslemeyi düşünüyorsun akvaryumunda???
Merhabalar, çoğu iş bitmiş durumda, akvaryum yalıtımında 1 haftadan beri hiçbir sorun gözlemlemedim ve bu bakımdan da oldukça mutluyum. Akvaryuma biraz silis kum döküldü ve 2-3 kaya yerleştirildi.Boru tesisatını tamamlayıp dış filtreye bağladım ve diğer balıklarımıda içerisine yerleştirdim. Elektrik tesisatı ,üst kapağın üzerine binecek olan kontrplağın ve cam etrafına çekilecek beyaz çerçeveliğin haricinde birşey kalmadı gibi. Biraz dekore etmem gerekecek.
Saygılar Sevgiler.
Herkeze tek tek çok teşekkür ederim. Kapağın alt kısmına cam silikonladım ve üstüne ışıklandırma sistemini yaptım. 80 cm 30 w 1 adet mavi specktrumlu kullandım sadece görsellik katması için onun haricinde 1 adet 36w 120cm t8 kullandım. 2 sıra olarak döşedim. Mavi florasanın yanına boş kalmasın diye bir adet 20w grolüx yerleştirdim (elimde mevcuttu).Alimunyum kaplama yaptım. Biraz daha taş ilave ettim ve balık olarak astronot beslemeyi tercih ettim. Uzun zamandır arzuluyordum. 5 Tiger oscar, 2 Albinooscar, 1 vatoz ,1 çin ejderi (ters yüzen) akvaryum için yeterli popilasyonu oluşturdu. 300 watt bir ısıtıcı taktım ve dış filtre girişini aşağı indirip ,üretim filtresine bağladım. 50 cmlik hava taşı champion 2 çıkışlı oldukça iyi bir hava filtresine bağladım.
Akvaryumun maliyeti kısmında bilgi vermemin sırası geldi sanırım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir