Kocaeli Halı Saha Maçı Yeni Organizasyon...
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 23:09
Arkadaşlar Furkan arkadaşımın izniyle halı saha maçı organizasyon işini ben devralıyorum.Diğer iller patır patır maç yapıyor.Kıskanıyorum valla.koskoca Kocaeli'de 12 topçu akvarist vardır diye düşünüyorum.Maksat süper bir maç yapmak değil.Beraber vakit geçirip tanışmak , kaynaşmak , bilgilerimizi paylaşmak.
Yapabilirsek sürekli hale getiririz.En azından 15 günde bir.
Benim düşüncem maçtan önce bi yerde toplanıp birer çay içip oradan hep beraber maça gitmek.Farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir.
Tanışamadım ama sanırım aramızda gazeteye çıkmamızı sağlayacak arkadaşlar var.Onların yardımıylada sesimizi tüm kocaeliye duyurmuş oluruz diye düşünüyorum.
Maç yeri kapalı spor salonunun yanındaki halı saha olabilir (tabi herkese uyarsa. Ben Merkez olduğu için söyledim.herkese yakın olsun diye.Ama değiştirebiliriz)Gün olarakta Cumartesi akşamı herkese uyar sanırım.
Hadi Beyler duyanlar duymayanlara söylesin hepberaber yapalım şu maçı....
1- Serkan Çetin ( seto)
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Kadro tamamlanınca tarihini beraber belirleriz.Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 22:32
Serkan Bey,Kocaeli'de her türlü buluşmayı düzenliyoruz da konu maç olunca talep olmuyor.Daha öncede denendi başarıya ulaşmadı,bu defa umarım olur.Kendi adıma oynamayı beceremesemde iyi bir izleyici olurum,arkadaşları görüp sohbet etmek için imkanım olursa katılırım.Seyirci listesine yazabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 23:32
Eyvallah Halim kardeşim.Ekledim seni.İlk katılma cesareti gösterdiğinden dolayı kutluyorum.
Evet beyler ben inanıyorum olacak bu sefer.....Hadİ EY iZMİT NERDESİNİZZZ...???
Güncel Kadro :
1- Serkan Çetin ( seto)
2- Halim Karakılıç ( karakilic )
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 01:55
Futboldan hiç anlamasamda. yinede katılım olması amacıyla benide listeye ekleyebilirsiniz. maksat muhabbet..
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 12:15
Teşekkürler Halil Kardeşim.Senide yazdım kadroya.
seto 2009-01-24 12:16:37
Evet beyler kadro yavaş yavaş tamamlanıyor.
İlk Baklavalar da benden olsun......
Güncel Kadro :
1- Serkan Çetin ( seto)
3- Halil Görüş ( Asi Ruh )
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 00:27
tamamdır murat kardeşim yazdım senide.baştan beri diyorum zaten maksat muhabbet diye.ayrıca sana başka tatlı alırıızzzzz....
Alkın kardeşim seninde canım sağolsun.
evet beyler yokmu başka kendine güvenen .....
Güncel Kadro :
1- Serkan Çetin ( seto)
3- Halil Görüş ( Asi Ruh )
4- Murat Demirci ( correct 79 )
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 00:47
Serkan böyle bir organizasyonu başlattığın için teşekkür ederim.Belimdeki rahatsızlıktan dolayı oyuncu olarak katılasamda izleyici olarak seve seve katılırım hatta amigoluk bile yaparım Hem Murat'a arkadaş lazım saha kenarında.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 00:59
Özhan kardeşim nerelerdesin,ben de merak etmeye başlamıştım maçı yalnız mı izleyeceğim yoksa diye.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2009 11:48
Alkın'cım kadro tamamlanınca maç saatinini hep beraber belirleriz. ama fazla geç yapmayız.7-8 veya 8-9 uygun olur diye düşünüyorum.... seto 2009-01-25 11:48:37