Kocaeli Halı Saha Maçı ....
Forumda birkaç yerde muhabbeti geçmesine rağmen şimdiye kadar kimse konuya el atmamış.Daha önce denememe rağmen kocaeli'li hobicileri bir araya getirip bir maç organize edememiştim.Şimdi birkaç yerde maç isteyenleri görünce yine bi şansımı deneyesim geldi.Ayrıca Adapazarı'ndan gelmek isteyen arkadaşlar olursa bir Kocaeli - Sakarya maçı bile düzenleyebiliriz.Önce biyerde buluşup biraz sohbet muhabbet sonra doğru maça.Yeterli katılım olursa organizasyonu ben yaparım.Diğer illlerdeki hobiciler çatır çatır maç yapıyor.Bizim neyimiz eksik arkadaşlar.İzmit'in Messi'lerini , Adapazarı'nın Ronaldinyo'larını Sahalarda Görmek İstiyoruz......
Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. En çok gol atana süpriz hediye var.ona göre ...
maç iptal olmuştur.bilginize....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yeterli katılım olduğunda herkese uyacak bir güne ve saate denk getirmeye çalışırız arkadaşlar.Katılım oldukça listeye ekleyeceğim.
Ekledim senide Fatih Kardeşim.Saatini herkese göre uygun bi saate denk getirmeye çalışıcaz.
Birbirimize yakınız. yakın bi zamanda görüşelim inşallah.
Tam zamanına denk geldi ya :S benmde tırnak batıyor galiba iltihap oldu ama eğer ki iyi olursam katılırım en kötü ihtimal izlemeye gelirim :)
[quote=faurecia]
Tamam Serkan
Bizim Arkadaş Bakçarşının içerisinde bulunan NEHİR akvaryumu devraldı her akşam 19:00 ordayım yarım saat takılıyorum hafta içi malum iş güç hafta sonlarıda fırsat buldukca derincedeyim
beklerim dükkana .
[/quote]
Fatih kardeşim işten çok geç çıkıyorum.Hafta içi olmaz ama bir hafta sonu mutlaka görüşelim.Bu arada bak çarşısı belediyenin karşısındaki pasajmıydı? :)
[quote=AxiboY]
Tam zamanına denk geldi ya :S benmde tırnak batıyor galiba iltihap oldu ama eğer ki iyi olursam katılırım en kötü ihtimal izlemeye gelirim :)
[/quote]
Geçmiş olsun Hakan kardeşim.Ben seni listeye ekliyorum.inşallah maça kadar iyileşirsin.Olmazsada sağlık olsun.İzlemeye gelirsin.