Kocaeli Buluşması Gerçekleşti Resimler
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 21:46
İshakçılar barajında ağ ile balık tutmak kesinlikle ama kesinlikle yasak.Eğer ihlal eden olurda , yakalanırsa halini düşünmek bile istemiyorum.
Ödediği miktar tahmini olarak sıfırdan kurulmuş tam tesisat 150X50X50 akvaryum maaliyeti civarına tekabül ediyor
O parayı ödeyeceğime , bu akvaryumu evime kurmayı tercih ederim ben
Kolay gelsin...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 14:26
cümleten hayırlı ramazanlar iş yoğunluğu ve ramazan koşturmacası içerisinde foruma anca yazabildim geçtiğimiz pazar düzenlenen buluşmada tanıştığım tüm akvarist arkadaşlara selamlar organizasyonun gerçekleşmesinde ve sonrasında emeği geçen tüm arkadaşlarada ayrıca teşekkürler güzel bir buluşmaydı inşallah devamı gelir tekrar hayırlı ramazanlar sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 15:58
selam alkın saklı göl karamürsel tarafındamı
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 16:03
Evet. Tam olarak ulaşlıda ulaşlının icinden çıkılıyor.
aLkIn41 2008-09-06 16:04:45
Resimleri mevcut.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 18:15
[QUOTE=aLkIn41]Evet. Tam olarak ulaşlıda ulaşlının icinden çıkılıyor.
Resimleri mevcut.
[/QUOTE]
Arkadaşlar burası gerçekten çok güzelmiş,bu kadar güzel yer arasında nasıl karar vericez
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 20:46
[QUOTE=Radinant]Selam , saklı gölde tutabileceğimiz hangi balıklar var ? Ayrıca balık tutmak serbestmi ?[/QUOTE]
Alkın'a sormak lazım
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2008 00:10
[QUOTE=aLkIn41]Evet. Tam olarak ulaşlıda ulaşlının icinden çıkılıyor.
Resimleri mevcut.
[/QUOTE] On numara bir yermiş. Ulaşlıdan kaç km içerde ulaşım nasıl sağlanıyor.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2008 01:34
Balık tutmak konusunda bir şey diyemeyeceğim bana serbest ama size bilemem. Çünkü babamın arkadaşının yeri orada 20 kiloluk sazanlar varmış. Ulaşım özel araçlarla minübüs vs yok. 2-3 km yukarıda.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2008 02:59
Saklı göle bende bir kaç kere gittim. Ancak orada balık tutmaya izin vermiyorlar. ayrıca sadece piknik yapılabilecek bir yer, gezilecek yerleri var. ( balık tutmak yasak ) Balık tutmak isteyenler için ; ishakçılar ve yuvacık barajını öneririm ( yuvacık barajında aşırı derecede İsrail sazanı mevcut )
Tarih belirlenirse bende gelmeye gayret gösteririm.
Hayırlı Ramazanlar...
Tarih belirlenirse bende gelmeye gayret gösteririm.
Hayırlı Ramazanlar...