Kocaeli Buluşması Gerçekleşti Resimler
Furkan keşke Zet Akvaryumdaki o büyük akvaryumun yanında biri varken çekseydinde ne kadar büyük olduğu anlaşılsaydı Ama dur ben ölçüleri yaziyim Alkınla ben üşenmeyip akvaryumu filorasanla ölçmüştük 250*70*90h
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yaa abi herkes soruyor bana msn'den zenginmisin diye şimdi borç falan isteyen olucak rezil olucam. Bende cevap olarak benim gönlüm zengin diyorum.
Furkan keşke Zet Akvaryumdaki o büyük akvaryumun yanında biri varken çekseydinde ne kadar büyük olduğu anlaşılsaydı Ama dur ben ölçüleri yaziyim Alkınla ben üşenmeyip akvaryumu filorasanla ölçmüştük 250*70*90h
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu gelmeyenler kara listeye aldık.
Ya Alkın ben geldim ya kısa olsada.Beni niye kara listeye aldınki?
heh şimdi oldu teşekkürler dostum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ya Alkın ben geldim ya kısa olsada.Beni niye kara listeye aldınki?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Alkın çok isterdim sizinle akşama kadar takılmayı ama diğer işide halletmem gerekti.Aslında iki işte tam günlük işti ama ben ikisinide bir güne sığdırmaya çalıştım bu kadar oldu.Aslında gittikte sonra aklım sizde kaldı.Keşke vaktim olsaydıda sizlere akşama kadar katılabilseydim.
Bu arada resimleri yayınlayan arkadaş kişi resimlerinin yanına isim ve nickleri yazmış çokda güzel olmuş,bu işlem katılan tüm arkadaşlar için yapılsa süper olur,tanışma perçinlenmiş olur kanısındayım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir