Kıskananlar Çatlasın Ankara Yine Maçta :)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2007 10:04
Umarım maç zevkli geçmiştir.Ama sanrım kadroya bende yazılmışım.3-4 gündür giremiyodum foruma daha yeni gördüm valla.Çok özür dilerim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2007 15:33
[QUOTE=donut]
Ahh ah..Nerede o eski yorumlar
[/QUOTE]Keskin yorumcu Muammer Bey
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2007 15:56
Arkadaşlar aranızda yeni olduğum için fazla yorum yapamıcam. Ama refet e 10 üzerinden 1 veriyorum çünkü 1 kere bile pas attığını görmedim. ortalığı kızıştırıyım biraz. Maçın adamı da bana göre uğur abi ve tabiki de süper junıor.
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2007 19:40
Benim yokluğumu aratmamış süper junıor.Sayın tolli(Tolga abi)benim hasretime dayanamayıp yemekten kesilmiş.O yüzden formundan düştü istediği gibi oynamadı.Ama dönüşüm çok süper olucak.Valiaht sahalara yeniden dönüyor.
Arkadaşlar maçı kim ayarlıyacak.Bu hafta oynanmıyacak mı maç yoksa.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2007 00:50
1-Yigit(Delgado)
2- Tolli (Tolli) Her hafta at attır yoruluyo artık
3-Tisel (gusto alcolotti torinidi) Oğlunu özlemiş gibi hali vardı maç bitsede gitmek ister gibi cok youtube izliyo cokk...
(4)11-Emrah(Küçük Emrah :)) sakatlıktan kurtulamamış form düşüklüğü belli koştu ama yoruldu düzelecek sabretcez zaman tanımak lazım.
5- Ugur ( Puyol) Duvar
6- Orkun (Yeni trasfer idmanlara çıkacak) Aramıza yeni katıldı yabancılık cekti koştu yoruldu ama iyidi.
7 (10)-Serdar (Lincoln-Hagi-Ronaldinho kırması f 55 Bu hafda sakindi kızmadı süperdi.
8 Refet (Olivier Pascal Nouma) Disco isteriz. Gene egoist oynadı hırsını sahaya yansıttı benden bu hafta kurtuldu.
9 Fatih (İbrahim Üzülmez Jr) Bizim fatihmi inanmıyom) Bu hafta iyidi gene artislik gol atma hevesi kariyerine mal olacak10 Muhsin (Genzo Wakabayashi) Koştu koştu şişti. kaldı süperdi
11- Erkut (gagtuzzzzoo) gelmedi ................
12- serkan Yorum yok ekti.
Yorum sayılmaz ama buyurun yorumlar...
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2007 10:24
[QUOTE=dejawu]Umarım eksık kadro oynamamıssınızdır.Gercekten cok uzgunum[/QUOTE]
Senin yaptığını kimse yapmaz be kardeş. Hem maçı organize et, sahayı tut hemde maça gelme. Allah bilirya bu haftada maça gelemezsin sen.Misafirin felan gelecektir.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 16:15
[QUOTE=orkun00]Arkadaşlar aranızda yeni olduğum için fazla yorum yapamıcam. Ama refet e 10 üzerinden 1 veriyorum çünkü 1 kere bile pas attığını görmedim. ortalığı kızıştırıyım biraz. Maçın adamı da bana göre uğur abi ve tabiki de süper junıor.[/QUOTE]
Lütfen ama, maçında başında kaleciyken pas verdim bi kaç kere Hatta birinde kaleciyle karşı karşıya kaldın :)
Lütfen ama, maçında başında kaleciyken pas verdim bi kaç kere Hatta birinde kaleciyle karşı karşıya kaldın :)
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2007 02:36
Arkadaşlar bu hafta maç yapılmıyormu.