kırmızı ve dolgun bitkinin türü nedir
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 19:27
Akvaryumcuya bir çok farklı tür gelmişti merak ettim bu bitkileri özellikle 2.ve 3. resimdekini sanki budanmış terraryum bitkisi gibi duruyor..Bakındım bitki çeşitlerine ama bulamadım bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ekilir mi taşa mı bağlanır su üstünde mi durur hiç bir fikrim yok
yanında bambularda vardı aynı şekilde kafası budanarak sadece yapraklı kısmı, mumlanmadan gönderilmiş onların yaşaması mümkün mü?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 00:53
[QUOTE=onr]Geçen hafta bir numaradaki bitkiden bende aldım, ektim kısa zaman oldu ama yerini sevmişe benziyor tabanda en üste hagen bulunuyor
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Büyümüyor mu acaba? büyümüyorsa ön plana yakın dikilirse güzel olabilir ikincisini baya merak ediyorum aslında ben
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 15:08
Cordyline compacta ve Cordyline red edge bu bitkiler. Paludaryumlarda güzel olur. Su içinde sorun...
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 15:38
Teşekkürler yanıtladığınız için, Arasak normalde bulunmaz bu bitkiler kökü suda kalsa yine kurtaramaz mıyız acaba
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 16:46
Bambular gibi bakım yapabilirsiniz. 2 cm su dolu bir cam (ışık geçirsin) vazo içine koyabilirsiniz. Güzel güzel yaşar su dışında. :)