Kırmızı kerevit (Acemi...)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 00:40
Çekimler ve kerevitler çok güzel bence elinize sağlık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 20:57
Midye kırığına bakılırsa cichlid akvaryumu. Çekimler güzel ancak cichlidlerle kerevit bakılamaz.
gulay 2010-09-23 11:21:07
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 22:12
2 aydır bakıyorum. Herhangi bir sorun gözlemlemedim. Bunun hakkında konu açtım. Kesin bir cevap verilmesi için. Yanlızca bir kişi cevap verdi. Oda bu konuda deneyimi olmayan birisi. ( Forumda araştırın. Bakanda var bakmayanada. (Bakamayan değil dikkat.))
Acemi_Malawici 2010-07-08 22:15:32
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 10:03
Kerevit,mavi ıstakoz ve benzeri canlılar gibi hırçın olmadığı için savunmasız kalabiliyor.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 15:19
Merhaba;
Yakın bir arkadaşım astornot akvaryumda mavi kerevit bakmıştı,hiç bir sorun olmamıştı bende kendi akvaryumuma eklemiştim kırımızı kerevit malasef kerevit büyüdüğü zaman vantuzlu çöpçülerimi yemeğe başladı hemen ayırdım...Cichildlerle bir tek kabuk değiştirdiği zaman sorun oluyor diğer zamanlar da savunması çok güçlü malaviler ile sorunsuz bir şekilde bakılacağına inanıyorum....
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 23:38
Kerevitin bu boylarda sorun çıkarıcağını sanmıyorum.Mavi kerevit deneyimim var.ilk 1 sene pek fazla sorun çıkarmıyorlar.Ama yapılandıkları zaman kendisine eşit veya daha ufak balıkları yemeye başlıyorlar.Ama göz zevki açısından beslenmesi gereken bir tür :) Çok güzeller